30 septembrie 2009

Handbal, juniori III: Patru victorii pentru elevii lui George Călin

0 Comentarii

De vineri până duminică, sala “Orizont” a găzduit primul turneu din cadrul Campionatelor naţionale de handbal, juniori III, seria B.


CSS Bacău, antrenor prof. George Călin, a izbutit 4 victorii, după cum urmează: 29-18 cu LPS Buzău, 28-20 cu LPS Focşani, 30-24 cu LPS Roman şi 34-26 cu CSS Galaţi. Tinerii handbalişti băcăuani au suferit şi o înfrângere, un veritabil duş rece, 23-38 cu Şcoala nr. 3 Adjud, în etapa a II-a.

Interesant este faptul că niciuna dintre cele 6 competitoare nu a terminat turneul neînvinsă, astfel încât clasamentul este condus de trei formaţii cu câte 8 puncte, departajate de golaveraj: Şcoala nr. 3 Adjud, LPS Roman şi CSS Bacău.

Surpriza turneului de la Bacău a fost furnizată de LPS Roman, echipă care, în ultima etapă, a învins Şcoala nr. 3 Adjud cu 30-29.

Următorul turneu va avea loc peste două săptămâni la Adjud.

Sâmbătă a debutat şi competiţia juniorilor I, CSS Bacău obţinând o victorie categorică în partida susţinută pe teren propriu cu LPS Oneşti, scor 42-27 (21-13).

Dj Andy - Club Principe

1 Comentarii

DJ ANDI de la Request 629 - Vibe Fm, te invita in Club Principe Bacau, sambata, 3 octombrie 2009, sa petreci pana in zori cu cea mai buna muzica.
Fii prezent la petrecere si iti vom garanta o seara de neuitat.
Club Principe zona ta de distractie.

Club Principe deschide sezonul de distractie cu evenimente si show-uri incendiare sustinute de cele mai cunoscute nume din showbiz-ul romanesc si nu numai.
Djs renumiti, formatii din muzica dance din Romania si animatoare care au dansat in cluburi cu renume, vor veni si vor face ca atmosfera si distractia din Club Principe sa fie la cotele cele mai inalte.
Prin parteneriatul cu Clubmanagement (cel mai de succes organizator de petreceri din Romania www.clubmanagement.ro) Clubul Principe va putea aduce pentru toti clientii sai nume ca: Dj Andy, Sava, Emil Lasaria, David Deejay, Deep Side Deejays, Play and Win, Dj Project si multi altii.
Informatii si rezervari : 0752.791.155
Website: Club Principe
Incepand din data de 25 septembrie 2009, Clubul Principe va fi deschis in fiecare vineri si sambata.
Adresa: DN 11 - iesirea din Bacau spre Magura (Club Principe se afla la 1000 m departare de sensul giratoriu de la iesirea din Bacau in directia spre Onesti pe partea dreapta, dupa unitatea militara si terenul de fotbal (inainte de intrarea in comuna Magura)

29 septembrie 2009

Incep inscrierile la Superliga a II-a de minifotbal

0 Comentarii

Începând cu 1 octombrie 2009, Asociaţia Română de Minifotbal şi Lider Sport vor începe înscrierile pentru Superliga a II-a a Campionatului Municipal de Minifotbal pentru Amatori – Liga Bergenbier. „Această decizie a venit ca urmare a cererii unui număr însemnat de echipe care au pierdut perioada de înscriere în Superliga I şi doresc să participe în cadrul acestei competiţii de minifotbal a cărui promotor a devenit de curând şi Cristi Chivu, căpitanul echipei naţionale. Totodată acest proiect se încadrează într-unul naţional organizat de Asociaţia Română de Minifotbal împreună cu partenerul său principal Bergenbier”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul sportiv al acestui eveniment.

Ca diferenţă faţă de prima ligă în Superliga a II-a vor acces doar jucătorii care nu posedă legitimaţii la niciun club de fotbal, indiferent de liga sau nivelul la care evoluează. Practic va fi o competiţie de relaxare şi interacţiune în timpul liber, fără ca aceştia să-şi pericliteze sănătatea şi să se menţină în formă. Prin urmare la această superligă se aşteaptă să se înscrie toate acele echipe care consideră că plăcerea de a juca fotbal împreună cu prietenii este mult mai importantă decât de a urmări meciurile de fotbal din tribună. Nu întîmplător Cristi Chivu declara în cadrul unei conferinţe de presă că “Fotbalul amator merită tot sprijinul nostru pentru că acolo se naşte pasiunea adevărată pentru fotbal: jucând cu prietenii şi pentru prieteni”.

Superliga a II-a se va desfuşara în sistem tur-retur, primăvară-toamnă, iar cele mai bune echipe vor avea posibilitatea să promoveze în prima ligă, deşi scopul acestei superligi este de a fi mult mai mult un factor de comunicare şi interacţiune între echipele participante. Totodată în pauza competiţională va fi organizată şi Cupa Lider Sport care va aduce la start atât echipele din prima ligă cât şi din Superliga a II-a, care nu reprezintă deloc o ligă valorică inferioară, ci o ligă cu reguli mai stricte în ceea ce priveşte jucătorii participanţi.

În Superliga a II-a a campionatului de minifotbal au drept de înscriere echipe aparţinând unor companii, societăţi comerciale, asociaţii, instituţii şi echipe aparţinând unor cartiere, precum şi orice alte echipe din judeţul Bacău, dat fiind exemplul unei echipe din Comăneşti care evoluează din această ediţie de campionat în prima ligă. Se vor premia echipele de pe primele trei locuri, echipa fair-play, golgeterul, cel mai bun portar, precum şi alte premii surpriză acordate împreună cu partenerii Lider Sport.     

Pentru echipele care doresc să se înscrie, acestea au posibilitatea până pe data de 14 octombrie în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac la baza sportivă Lider Sport, situată în str. Logofăt Tăutu, nr.7, în incinta Şcolii Mihai Drăgan, la nr. de tel. 0727.137.053 / 0741.799.932 sau pe site-ul http://www.lidersport.ro/

Pirate Party - Club Principe

0 Comentarii

Club Principe Bacau va invita vineri, 02 octombrie 2009, la Pirate Party.
Cele mai sexy animatoare vor incalzi atmosfera in costume de pirati si va fi un "fire show".

Club Principe deschide sezonul de distractie cu evenimente si show-uri incendiare sustinute de cele mai cunoscute nume din showbiz-ul romanesc si nu numai.
Djs renumiti, formatii din muzica dance din Romania si animatoare care au dansat in cluburi cu renume, vor veni si vor face ca atmosfera si distractia din Club Principe sa fie la cotele cele mai inalte.

Prin parteneriatul cu Clubmanagement (cel mai de succes organizator de petreceri din Romania www.clubmanagement.ro) Clubul Principe va putea aduce pentru toti clientii sai nume ca: Dj Andy, Sava, Emil Lasaria, David Deejay, Deep Side Deejays, Play and Win, Dj Project si multi altii.


Informatii si rezervari : 0752.791.155

Programul Zilelor Bacaului 2009

0 Comentarii

In acest an, nu va fi un show foarte spectaculos dupa cum multi ne asteptam, cam aceleasi forbatii an de an, dar depinde de fiecare...
Unii vin pentru concert, altii pentru carusele, altii pentru mici si bere, altii pentru colacul secuiesc :D

Lasand toate la o parte, vor concerta incepand de pe 2 octombrie:

Vineri:Compact, Opt s`un sfert, Kumba
Sâmbata: Bandidos si Talisman
Duminică: Proconsul si Iris

28 septembrie 2009

FCM Bacau - Petrolul Ploiesti

1 Comentarii


   In etapa a VIII-a, a ligii aII-a, FCM Bacau va intalni Petrolul Ploiesti.

Meciul se va disputa pe Stadionul Municipal, de la ora 11:00.






Alte meciuri ale etapei a VIII-a a ligii a II-a

FCM Bacau - Petrolul Ploiesti
Cetatea Suceava - Sportul Studentesc
FC Botosani - Farul Constanta
Delta Tulcea - Concordia Chiajna
Tricolorul Breaza - Gloria Buzau
CSM Rm. Sarat - Dunarea Giurgiu
Sageata Stejaru - Steaua II Bucuresti
Dunarea Galati - Victoria Branesti
Dinamo II Bucuresti - FC Snagov

VideoChat-ul este legal

0 Comentarii
  Videochat-ul reprezinta discutia care se poarta intre doua sau mai multe persoane pe internet cu ajutorul camerei web, bineinteles, contra-cost.Cele doua persoane se dezbraca in fata camerei, interactionand virtual.
 
Oricum, ciudat dar adevarat...VideoChat-ul pentru adulti este legal.
De exemplu, mai jos sunt cateva anunturi cu privire la angajari pentru VideoChat in Bacau.

"CANDIDATUL IDEAL:
Angajam modele pentru videochat detalii pe http://www.videochatbacau.tk/ sau 0745 88 48 76
RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Angajam modele pentru videochat detalii pe lwww.videochatbacau.tk sau 0745 88 48 76
DESCRIEREA COMPANIEI SAU A JOBULUI:
Pentru mai multe detalii, accesati pagina noastra www.videochatbacau.tk"

Concert Gorillaz si Underworld pe 6 noiembrie - lansare Windows 7

1 Comentarii

afis-concert-windows7Microsoft Windows 7 se lansează în România cu mare tam-tam! Concertul se va ține la Sala Polivalentă pe data de 6 noiembrie.

BILETE:
- 50 ron in avans de la bilete.ro si alte puncte de vanzare care vor fi anuntate in curand
- 75 ron la locatie in seara evenimentului

Accident pe drumul Sarata – Bacau

0 Comentarii
   Ieri, in jur de ora 13:30 a avut loc un accident rutier pe drumul Sarata-Bacau.
Erau urme de frână pe şosea precum si urme de maşină pe stâlpul din apropierea accidentului.
   Puteti privi o imagine de la fata locului.

27 septembrie 2009

Rătăciţi în Panama

0 Comentarii

    Maine, la ora 22:00, pe Kanal D va incepe prima editie din "Rataciti in Panama".Presimt ca vafi un show de succes deoarece, actiunea suna bine din cate am auzit.

   Avându-l ca prezentator pe Andrei Gheorghe, emisiunea Rătăciţi în Panama combină exoticul cu aventura, competiţia cu reality-show-ul, vedete cu oameni obişnuiţi. Rătăciţi în Panama este un concurs pe viaţă şi pe moarte în jungle panameze, între 18 concurenţi care se luptă pentru un premiu de 50.000 euro.

Show-ul are la bază conceptul de ierarhizare a celor trei clase sociale: cea de vârf, de mijloc şi cea de jos. Astfel, cei 18 concurenţi vor fi selectaţi în felul următor:

- 6 dintre ei sunt vedete în domeniul în care activează (actori, cântăreţi, sportivi, etc);

- 6 sunt persoane oarecum cunoscute (foşti participanţi în alte emisiuni TV)

- 6 sunt oameni obişnuiţi.

Locaţiile în care cei 18 concurenţi vor trăi pe toată perioada emisiunii joacă deasemenea un rol esenţial în desfăşurarea emisiunii. Există trei plaje:

- "Insula condamnaţilor" - un loc în care supravieţuirea costă timp şi energie, concurenţii fiind nevoiţi să îşi construiască singuri adăposturi, să caute de mâncare, să se încălzească, etc. Mai mult, concurenţii vor fi nevoiţi să facă toate astea într-un loc mai mult decât neprimitor, plaja pe care sunt adopostiti fiind înconjurată de jungla virgină, iar în timpul ploilor inundându-se.

- "Insula Speranţei" - aici lucrurile stau ceva mai bine. Concurenţii dispun pe plajă de toate materialele necesare pentru a-şi construi adăposturi şi de toate uneltele necesare pentru a-şi pregăti/găsi hrana. Astfel, singurul lucru ce le rămâne de făcut este să utilizeze aceste resurse pentru a-şi crea un minim de confort.

- "Insula Paradisului" - un loc desprins din paradis, unde concurenţii nu au altceva de făcut decât să se relaxeze şi să se bucure de o vacanţă de lux. Şampanie, masaje şi mâncăruri alese sunt doar câteva din lucrurile de care au ocazia să se bucure rezidenţii acestei plaje.

Ce mai e cu terenul de PaintBall din Bacau

0 Comentarii
      Jocul de paintball se practica astazi in peste 40 de tari si este unul dintre cele mai distractive sporturi in echipa care se desfasoara in aer liber. Paintballul este un sport dedicat barbatilor, dar si femeilor si inseamna aventura, distractie, spirit de echipa sau de competitie.

Paintballul este un sport care consta in eliminarea adversarilor folosind bile cu vopsea (paintball). Pentru a trage cu bile, jucatorii folosesc pistoale sau pusti. Desi se considera un sport periculos, paintballul este un joc sigur. Se pot intampla si accidente ca in orice alt tip de sport, dar nu s-au inregistrat niciodata cazuri in care jucatorii de paintball sa fie grav raniti. Este adevarat ca viteza cu care bilele cu vopsea se indreapta spre jucatori este destul de mare, dar, pana la urma, acesta este specificul si farmecul jocului. In cazul in care veti purta echipamentul de paintball, nu se vor intampla accidente sau evenimente neplacute.


Singurul teren de PaintBall amenajat din Bacau, CrazyBall s-a deschis pe 28-08-2008.Acesta este in cartier Gheraiesti, Str. Victor Nadolschi, nr. 11 Bis, in spate la S.C. SOFERU'.Intrarea se face pe baza de rezervare.

Se platesc doar bilele. Markerul (arma), combinezon, casca - sunt gratuite.

Pentru pentru mai multe detalii: 0762649875

26 septembrie 2009

Da-ti cu parerea!

0 Comentarii
  Dupa cum se stie, drogurile si prostitutia pot deveni legale.Majoritatea persoanelor au fost de acord in privinta legalizarii prostitutiei, dar in privinta drogurilor multi dintre noi si-au pus semne de intrebare.
   Am facut acest sondaj ca sa vad parerea voastra.
 




create free polls

comment on this

A reinviat Bingo

0 Comentarii

      Concursurile, mai mult sau mai puţin transparente, cu premii în bani şi obiecte au răsărit în ultima vreme precum ciupercile după ploaie. Antena 1 vine, în această duminică, în coasta pro-gramului cu premii de la OTV cu „Super Bingo Metropolis“, un concurs care aminteşte românilor de celebrul îndemn „Zi-le domnu’ Geo“. Cred ca toti ati vazut prin oras cate un om, care poseda cate o urna in care sunt bilete Bingo.

       În jurul concursului „100% Adevărat“ de la OTV, prezentat de Ramona Bădescu şi de Pepe, s-au strâns multe controverse Marile televiziuni încearcă să exploateze nevoia de bani a românilor, mai ales în aceste vremuri, motiv pentru care au reînviat bingo, ajutate şi de ordonanţa de urgenţă a Guvernului privind organizarea jocurilor de noroc, adoptată în această vară. În ultimele luni, nu mai puţin de trei posturi TV au lansat emisiuni-concurs cu premii în bani sau obiecte: OTV. TVR 2 şi Antena1. Dacă merge loto, de ce n-ar funcţiona şi bingo în aceste vremuri în care rata şomajului este în creştere şi fiecare român caută metode de-a câştiga bani uşor şi rapid?

     La Bingo se pot castiga 1,5 mil. de EURO saptamanal.
 

Accident cu victime la Arena Mall

0 Comentarii
    Doua autoturisme s-au ciocnit violent la intrarea in Arena Mall. Un Renault Symbol si o Dacia Sandero au fost grav avariate, la intrarea din spatele centrului comercial. Masinile nu au fost ridicate intentionat de la fata locului, fiind plasate special de politistii bacauani in cadrul campaniei “Saptamina prevenirii criminalitatii”. Prin expunerea celor doua autoturisme, lucratorii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Bacau vor sa atraga inca o data atentia asupra impactului pe care il are viteza in trafic. “Serviciul Politiei Rutiere, prin lucratorii sai, participa activ la prevenirea accidentelor rutiere. Exemplul dat la Arena Mall reprezinta o prima cauza a accidentelor rutiere si tocmai de aceea constituie motivul pentru a organiza astfel de actiuni ce vizeaza gradul de victimizare la accidentele rutiere”, a spus subinspector Gabriel Blaga, din cadrul SPR Bacau. Locatia a fost aleasa special, avind in vedere tranzitul din zona. In prima faza, trecatorii au ramas uimiti de faptul ca intre doua terase cu staif au aparut din senin masinile tamponate. Politistii din zona i-au lamurit pe curiosi si le-au recomandat sa poarte intotdeauna centura de siguranta, iar pedala de acceleratie sa nu fie solicitata mai mult decit este recomandata viteza legala.

Rock Nights - Club The Stage

0 Comentarii
Club The Stage din Bacau, organizeaza Rock Nights, un super eveniment rock pe 2 octombrie 2009.

Vor concerta:
Alternative
Mercedes Band

Ora de incepere: 20:00
Pret intrare: 15 lei
Informatii si rezervari: 0746 049 458

25 septembrie 2009

Targul de toamna

0 Comentarii

    Târgul de Bacau si-a deschis joi portile. Pâna pe 27 septembrie peste 80 de producatori si comercianti din industria usoara româneasca au pregatit oferte la produsele toamna-iarna de imbracaminte si incaltaminte. Preturile sunt pentru toate buzunarele, iar reducerile merg pâna la 30 la suta. Târgul de Bacau isi propune sa promoveze produsele românesti, fara adaosuri comerciale. Vizitatorii nu au intârziat sa isi faca aparitia, curiosi fiind de promotii. “Am gasit ceva oferte. Mi-am cumparat o geaca de piele pe masura mea si acum caut o borseta”, ne-a spus Constantin Maxim, unul dintre vizitatori. Bacauanii pot vizita standurile in fiecare zi de la ora 10 la ora 20.

23 septembrie 2009

FCM Bacau 0-2 Steaua

0 Comentarii

A fost un super-meci, cu faze importante, dar si o atmosfera incendiara, galeriile Bacaului unindu-se, fiind cu mult peste cea a Stelei.In prima repriza a deschis scorul Kapetanos, iar in a 2-a repriza a marcat din nou.Paza nu a mai putut face suporterilor, care, multi dintre ei au intrat fara bilet.Au fost in jur de 10.000 de suporteri.
Pe la ora 20:00, era greu de gasit un loc bun.La 19:20 s-a dat drumul in stadion. Echipele de start au fost:

Bacau:
Ignatescu-Dediu, Carnariu, Kalai, Dobarceanu-Boboc, Spiridon, Cojocaru, Dobos-Campeanu, Radu

Steaua:

Zapata-Baciu, Ghionea, Rada, P.Marin-Szekely, Bicfalvi, Ionescu, Nicolita-Stancu, Kapetanos

Azi, mare meci pentru FCM Bacau

0 Comentarii
Astazi, 23 septembrie, la ora 20:30 se va juca pe Stadionul Municipal meciul: FCM Bacau - Steaua Bucuresti.Pentru cei care nu vor putea ajunge pe stadion, vor putea vedea meciul pe PRO TV, acasa, cu o bere rece si o punga de seminte.

 Foto

Momentan, nu se stie cine va apara poarta Bacaului...Manea sau Ignatescu (conform stirilor 1TV BACAU)
Dupa cum stiti, FCM Bacau are 2 galerii: Ultras Boys si Bad Boys.Pentru cei care doresc sa faca parte in galeria Ultras Boys, pot veni la ora 19:00 in fata magazinului Luceafarul.

Deepside Deejays in Club LM

0 Comentarii
Club LM din Luizi (jud. Bacau) va invita sa participati sambata 26 septembrie 2009 la o petrecere care ii are invitati pe baietii de la Deepside Deejays.

Line-up: Deepside Deejays
Warm-up: Dj Klauss si Dj/MC Myreel

Ora de incepere: 22:00
Rezervari si informatii la numarul de telefon 0747 853 008

Budoar Dancers - Club Principe

0 Comentarii
Sambata, 26 septembrie 2009Club Principe Bacau va invita sa luati parte la un eveniment hot, cu Budoar Dancers invitati speciali.

Adresa: DN 11 - iesirea din Bacau spre Magura .
Informatii si rezervari la 0752 791 155

Din magazin de filme, magazin de halucinogene

1 Comentarii
    De cam 2 saptamani, Videos For You, de langa Internet Cicero, din spatele Pietii Centrale a dat faliment.In acest magazin se inchiriau casete video cu filme noi pentru 24 de ore.Inainte sa dea faliment, aveau oferte din ce din ce mai interesante:2 filme la pret de unul, si altele.
    Insa, in locul magazinului de filme, s-a facut un Coffee Shop(magazin de halucinogene usoare, legale momentan).Deci, pana acum, in centrul orasului Bacau se afla 4 astfel de magazine.In Iasi, Bucuresti, sau Constanta au aparut de mai demult timp.
In concluzie, Weed Shop-urile si Coffee Shop-urile au pus stapanire si pe Bacau.

22 septembrie 2009

Despre vanzarea biletelor la meciul impotriva Stelei

1 Comentarii

Începând cu această dimineaţă, clubul FCM Bacău a pus în vânzare biletele pentru partida cu Steaua de mâine seară, ora 20.30, contând pentru 16-imile Cupei României la fotbal.


La ora 10.15, biletele de 10 lei, de la tribuna 0, se epuizaseră! Conform afirmaţiilor directorului sportiv al clubului băcăuan, Daniel Scânteie, organizatorii au fost luaţi prin surprindere de cererea mare de bilete de 10 lei, tipărind doar 100, pentru restul locurilor de sub tribuna oficială fiind distribuite invitaţii.

Au mai rămas biletele pentru tribuna I şi peluze, la preţul de 5 lei, care sunt vândute atât la cele două case de bilete de la intrarea principală, cât şi la o casă deschisă în spatele tribunei a II-a.

sursa: bacausportiv.wordpress.com

Tirg de mesteri populari in premiera cu ocazia Zilelor Bacaului

0 Comentarii

    In perioada 2 - 4 octombrie bacauanii vor serba o noua editie a Zilelor Bacaului.
    Proiectul de hotarire initiat de municipalitate si care va ajunge pe masa alesilor locali la vot, vineri, cuprinde si o premiera. Deoarece manifestarile au loc in prajma datei de 6 octombrie, data de atestare a orasului, se doreste sa se organizeze un tirg de mesteri populari, la care sa participe 50 de mesteri populari din toate zonele Moldovei. Pentru tirg s-a ales denumirea de “Tirgul Procoava” deoarece la inceputul lunii octombrie este sarbatoarea Acoperamintul Maicii Domnului, numita in popor “Procoava”. Evenimentele culturale propuse de organizatori includ simpozionul “Vasile Pirvan”, vernisaje de expozitii de pictura, cu expozitii organizate in acest an in aer liber, seara minoritatilor, Din Israel, din orasul Petah Ticva, infratit cu municipiul Bacau, sint asteptati oaspeti din conducere. Nu vor lipsi spectacolele de muzica populara, precum si celelalte genuri muzicale. Au fost invitate formatiile Proconsul, Talisman, Iris, Compact, Bandidos. Pentru acest eveniment bugetul propus sa fie alocat este de 250.000 de lei, diferentele, daca vor mai fi necesare fiind asigurate din diferite sponsorizari.

FCM - Steaua : Meci de fotbal cu grad mediu de risc

2 Comentarii


Jandarmii bacauani au fost mobilizati sa asigure ordinea publica la meciul dintre FCM Bacau si FC Steaua Bucuresti. Partida de fotbal se desfasoara in cadrul “Cupei Romaniei” si este programata miercuri, 23 septembrie, la ora 20:30. “Avind in vedere miza si gradul de risc mediu al meciului, peste 40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Bacau impreuna cu aproximativ 30 jandarmi din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Bacau, asigura masurile de ordine publica in zona imediata si apropiata a Stadionului «Municipal»”, a declarat mr. Sebastian Cretu, purtator de cuvint la IJJ Bacau. Raspunderea pentru asigurarea masurilor de ordine si siguranta in interiorul stadionului revine SC FCM Bacau SA, care a incheiat în acest sens un contract de prestari servicii cu firma de paza SC Azia Security System SA.

Stadionul de 30 de milioane de Euro a disparut

0 Comentarii
Cu stangul in dreptul




Criza, dar si o lipsa de viziune administrativa au facut ca proiectul construirii unui nou stadion sa moara din fasa. In plus, municipalitatea ajunsese in ipostaza unica in tara de a emite hotarari contradictorii, care se bat cap in cap. Dupa ce prin constituirea SC FCM Bacau SA, Consiliul Local a preluat 90 la suta din actiunile clubului fanion al orasului, edilii au decis sa reabiliteze capital tribuna B. Asta in conditiile in care hotararea privind concesionarea si demolarea stadionului nu fusese inca abrogata.



Consiliul Local (CL) va abroga in sedinta de vineri o hotarare de acum doi ani prin care municipalitatea isi propunea sa concesioneze stadionul municipal pe o perioada de 49 de ani. Demersul Primariei facea parte dintr-un proiect mai larg ce viza demolarea actualului stadion si construirea unui complex sportiv modern pe terenurile care au apartinut fostelor unitati militare. In locul actualului stadion ar fi trebuit sa rasara un nebulos city center.

Targul de Bacau

0 Comentarii



S-a intors targul de imbracaminte si incaltaminte.






















Acesta  va avea loc intre 24 - 27 septembrie ca deobicei, langa sala de atletism.

Targul de antichitati

1 Comentarii
Targul de antichitati se va desfasura la Promenada Mall din Bacau, in perioada 26 si 27 septembrie 2009.

In afara de aceasta expozitie , vor veni din mai multe locuri ale tarii, colectionari pentru a vinde diverse obiecte pornind de la:
* timbre
* carti postale
* bijuterii
* monede
* bancnote
* ceasuri
* obiecte decorative


Participantii pot face rezervari gratuite la numarul de telefon 0740 971 133 (Alex) iar transportul acestora va fi asigurat de la gara si autogara.

Targul se va deschide in ambele zile la ora 8:00.

21 septembrie 2009

The Final Destination 3D la Cinema City

1 Comentarii


Actiunea filmului incepe la curse, intr-o zi care se anunta a fi foarte distractiva. Totul se schimba cand Nick O’Bannon are o premonitie infioratoare despre o serie de intamplari bizare ce vor cauza mai multe accidente printre masinile de curse. Acestea vor avea consecinte oribile, iar toti prietenii lui vor muri in moduri brutale, totul incheindu-se cu standul de deasupra prabusindu-se asupra lui Nick. Dupa ce isi revine din acest cosmar, el se panicheaza si ii convinge pe iubita lui Lori si pe prietenii lor Janet si Hunt sa plece de acolo, reusind sa scape cu cateva secunde inainte ca infricosatoarea viziune a lui Nick sa devina realitate. Initial, ei cred ca li s-a oferit o noua sansa de a trai, dar dupa ce alte premonitii se adeveresc si ceilalti supravietuitori ai teribilului accident incep sa moara pe rand si in moduri din ce in ce mai brutale, Nick trebuie sa gaseasca un mod de a pacali moartea pentru ultima oara, inainte ca si el sa isi gaseasca "destinatia finala".



  • Data lansare (SUA): 28 August 2009
  • Data lansare (Romania): 18 Septembrie 2009
  • Perioda filmare: 13 Aprilie 2009 - 22 Aprilie 2009 (Reshoots)
  • Buget: 43,000,000 $
  • Incasari weekend: 27,408,309 $
  • Incasari totale: 62,392,000 $
  • Site oficial: The Final Destination


Program CINEMACITY

Vineri-Joi 17:15; 19:00; 20:45; 22:30



O noua melodie: Morandi - Colours

0 Comentarii


Momentan, aceasta piesa e pe locul 38 in Fresh Top 40 Kiss FM.

Fast-food in curtea scolii: Sunca si cabanosul au luat locul chips-urilor

0 Comentarii

Odata cu prima zi de an scolar, a inceput si activitatea chioscurilor din incinta scolilor. Primele reclamatii au aparut deja. Parintii unor elevi de la Colegiul Tehnic “Dumitru Mangeron” sunt nemultumiti ca in curtea unitatii scolare functioneaza un fast-food. Acestia sustin ca li s-au imbolnavit copiii dupa ce au mâncat pachetelul preparat la chiosc. Si in alte scoli bacauane se vând alimente nepermise de Ministerul Sanatatii.


A trecut un an de când a intrat in vigoare legea care reglementeaza comertul in incinta scolilor. Produsele considerate nocive pentru copii si adolescenti au fost trecute pe lista neagra. Cu toate acestea, in unele unitati de invatamânt s-au gasit “rute” ocolitoare. Un exemplu este Colegiul Tehnic “Dumitru Mangeron”, in curtea caruia se afla un fast-food. Primii nemultumiti au fost parintii unor copii care au prezentat simptome digestive dupa prima zi de scoala.

Targul de masini s-a trezit la viata

0 Comentarii

Dupa trei luni moarte, in care comertul cu masini rulate si-a luat vacanta, targul de profil din Bacau este din nou la mare cautare.Ieri a fost a doua duminica in care comerciantii si clientii au umplut spatiul rezervat targului in cartierul Serbanesti.
"Dupa multe saptamani, am fost nevoiti din nou sa inchidem portile, fiindca nu mai era loc, ne-a declarat Constantin Curcudel, directorul Administratiei Pietelor.Evident, au crescut si incasarile".Intr-o singura duminica, targul a adus la bugetul local 16.000 lei.Se estimeaza ca, pana la sfarsitul anului, incasarile de pe urma pietelor si oboarelor din Bacau se vor ridica la 3,5 milioane de lei.

20 septembrie 2009

Sondaj

0 Comentarii
pollcode.com free polls
Care ti se pare principala atractie a Zilelor Bacaului?
Caruselele Berea si micii - mancarea Muzica Suvenirurile   

Sunrise Night

0 Comentarii

Active Events si Sunrise organizeaza sambata, pe data de 26 septembrie 2009, in incinta Casei de Cultura Roman un eveniment dance intitulat Sunrise Night.

Invitati:
  • El Cezere

  • Kozo
  • Zotist
  • Silviu
Ora de incepere a evenimentului: 22:00
Informatii si rezervari la numerele de telefon 0742 185 544 si 0757 404 680

19 septembrie 2009

De marti se pun in vanzare biletele la meciul din Cupa cu Steaua

0 Comentarii
FCM Bacau se pregateste pentru meciul anului: cel cu Steaua, din “saisprezecimile” Cupei României, programat miercuri, 23 septembrie, de la ora 20.30. Spre deosebire de jocurile din campionat, la partida cu Steaua accesul nu va fi gratuit, ci pe baza de bilet. Pretul unui tichet va fi de 5 lei, cu exceptia celor cu locuri in sectorul de sub tribuna oficiala care vor costa 10 lei. Pentru jocul cu Steaua vor fi tiparite 10.000 de bilete, care vor fi puse in vânzare incepând de marti dimineata, la cele doua case de bilete din fata tribunei oficiale.

Incep cele mai tari evenimente ale Bacaului:Zilele Bacaului

0 Comentarii
Pregatirile pentru organizarea Zilelor Bacaului din acest an sint in toi. Evenimentul va avea loc la inceputul lunii viitoare, in perioada 2 - 4 octombrie. La Primaria Bacau se lucreaza din plin pentru stabilirea programului actiunilor ce vor avea loc pe durata celor trei zile. Cert este ca in cadrul zilelor municipiului Bacau se vor imbina spectacolele muzicale, pe toate gusturile, de la folclor la house, evenimente sportive, culturale, spectacole pentru cei mici dar si pentru virstnici. Proiectul de hotarire cu programul si bugetul necesar va ajunge pe masa consilierilor locali bacauani in sedinta ordinara din aceasta luna. 

Un meci excelent facut astazi de FCM Bacau

0 Comentarii
Astazi la ora 11:00 s-a jucat meciul: FCM Bacau - Concordia Chiajna.A fost un meci cu faze importante din partea ambelor echipe dar si 2 eurogoluri.

Cei de la Concordia ne-au "calarit" tot meciul, pana cand Campeanu a prins o torpila din afara careului, de la 22 de metri prin care am reusit sa marcam.
Din păcate, imediat după pauză, ai noştri au făcut rapid un pas înapoi şi i-au invitat pe oaspeţi să atace, ceea ce au şi făcut. Iar după o nouă ratare monumentală a lui Diniţă, pe la jumătatea mitanului secund Ignătescu s-a gândit să dea un plus de dinamism meciului, luând un gol stupid după lovitura de cap a lui Lungan.
De-abia după ce s-au văzut egalaţi, elevii lui Ghiţă Poenaru au jucat aşa cum ar fi trebuit să o facă de la bun început, atacând în valuri careul advers, ocazie cu care am văzut ratări de generic ale lui Boboc şi Kalai.
Cu numai 7 minute înainte de final însă, căpitanul Spiridon a inventat o execuţie de kinogramă- semi-foarfecă laterală din mijlocul careului advers, cu care a înscris şi a ridicat în picioare întreaga asistenţă, care a aplaudat golul ca la teatru.
În prelungiri, Vraciu a obţinut un penalty, după o intercepţie în careul advers şi o piedică a unui fundaş al oaspeţilor, iar Kalai a transformat cu siguranţă lovitura de pedeapsă şi a stabilit scorul final.
Ştiu, am rămas dator cu o explicaţie: am scris că am văzut un arbitru imbecil. Păi băiatul ăla a fluierat la un moment dat ca la baschet, orice contact, a lăsat nesancţionate nenumărate simulări, ce mai, a enervat pe toată lumea- gazde, oaspeţi, cred că şi femeia de serviciu de la FCM e supărată pe el.
Una peste alta, cum spuneam şi în titlu, a fost un joc frumos, o victorie muncită şi tocmai de aceea meritată, dar mai e mult până departe.


Alte rezultate de astăzi: Delta Tulcea – Gloria Buzău 1-0, Săgeata Stejaru – Tricolorul Breaza 4-0, Dunărea Galaţi – Dunărea Giurgiu 0-1, Cetate Suceava – Petrolul Ploieşti 2-1 şi FC Botoşani – FC Snagov 1-0 (gol marcat în minutul 90!).


18 septembrie 2009

FCM Bacau - Concordia Chiajna

0 Comentarii
FCM Bacau o va intalni maine, 19 septembrie, in etapa a VI-a a ligii a II-a, pe echiap de pe locul 2,Concordia Chiajna..Meciul se va disputa ca deobicei, la ora 11:00 pe Stadionul Municipal.

Concurs de breakdance in Arena Mall

0 Comentarii
Arena Mall gazduieste sambata, 19 septembrie 2009, a doua editie a concursului de breakdance "The Summer Hazard".


Evenimentul va incepe la ora 17:00 iar competitia la 18:00.

Dj Billy Brown din Franta va face warm-up. La microfon vor vorbi Crazy & Kris.



Detalii despre breakdance contest:

o echipa trebuie sa aiba minim 5 membri

intrecerea se va face pe un parchet de 48 de metri patrati (8 x 6)


juriul va fi format din: Jr. [Fkq], Franke [Fkq] si Shorty [PenGu']



Concursul are doua probe:

Crew vs. Crew

3 vs. 3

Premii:

Crew vs Crew: 10 milioane + tricouri + hanorace de la New Yorker pentru fiecare membru din crew.

3 vs. 3: 3 milioane + tricouri + hanorace de la New Yorker pentru fiecare membru din crew.

Club The Stage va organiza imediat dupa contest un after party la care intrarea va costa 25 de lei. In schimbul acestor bani veti primi un bon si veti putea lua pizza, bere sau ce vreti voi.

17 septembrie 2009

Cea mai tare oferta, la Pizza For All

13 Comentarii
Dupa cum spuneam in articolul acesta, pizzeriile cu lirare la domiciliu au inceput sa se inmulteasca considerabil.
Pizza 4 All este e noua pizzerie cu livrare la domiciliu care s-a deschis recent in orasul nostru, ce  primesc chiar si bonuri de masa.

In acest moment au cea mai cea mai buna oferta, adica: (1+1+1), adica o pizza + o pizza gratis + un suc la 1l.


Pentru o comenzi, sunati la:
0748364765(Orange)
0734816657(Vodafone)

Sensation White & Black @ Club Bizar - 19 septembrie 2009

3 Comentarii


Sambata, 19 septembrie 2009, in Club Bizar din localitatea Prajesti, judetul Bacau, va avea loc Sensation White & Black. Evenimentul este organizat de ArtistMedia Events.

Line-up: 
  • Dj Marko Manzzoti
  • MC Bodo
Vestimentatie obligatorie: imbracaminte alba pentru fete si neagra pentru baieti.
Pret intrare: 5 lei

Party Drum Bass - Club No Limit

0 Comentarii

Club No Limit organizeaza vineri, 18 septembrie 2009, un eveniment rar intalnit, si anume un concert drum and bass.

Line-up:
  • Bobbu (dnb-jungle)
  • Andru (dub-electro)
  • Roajah (dnb)
Ora de incepere: 21:00
Pret de intrare: 10 lei

16 septembrie 2009

Fun Science - Arena Mall

0 Comentarii
16.09.2009 - 27.09.2009

Arena Mall coloreaza viata prin ... stiinta!
"Ninge!", "Iluzii si confuzii", "Freze hazlii", "Sa fie ceata!", "Aduceti elefantul!", "Invizibil", Face painting si Baloane modelate... Vino pe 26 si 27 septembrie in Arena Mall!
Profesorul Trasnit iti va arata ca stiinta e haioasa!

Despre FCM Bacau - Steaua Bucuresti

0 Comentarii
Dupa cum se stie, FCM Bacau o va intalni in CUPA ROMANIEI pe echipa lui Gigi Becali, Steaua Bucuresti.Se anunta a fi un meci incendiar, deoarece va fi transmis chiar pe Pro TV, miercuri, 23 septembrie de la ora 20:30.Spre deosebire de meciurile din campionat pe care le disputa "galben-albastrii" intrarea va fi contra-cost (5 lei).

Tu ce pronostic dai?

15 septembrie 2009

A inceput modernizarea Salii de Atletism

0 Comentarii
Doina Melinte a lasat o mostenire valoroasa la plecarea sa ca secretar de Stat in Ministerul Tineretului si Sportului. Proiectul pe care si l-a dorit realizat si toata stradania sa de a gasi fondurile necesare si-au gasit finalizare prin inceperea modernizarii Salii de Atletism. Ieri se lucra acolo cu toate fortele pentru a elibera spatiul de aparatura de concurs, dar si pentru demontarea vechii instalatii de incalzire. Nu s-au mai facut lucrari de o asemenea amploare la Sala de Atletism de 25 de ani, practic de la darea in functiune a acestei arene sportive. Dupa golirea spatiului de concurs si de antrenament va urma dezlipirea vechiului tartan, acum umflat si gaurit in multe locuri. Apoi va fi aplicat un strat de egalizare, acolo unde este nevoie, dupa care va urma turnarea noii suprafete. Culoarele, dupa cum hotarâse Doina Melinte, vor avea culori diferite, maro si albastru. Va rezulta o sala mai moderna, mai ales ca va fi schimbat si sistemul de incalzire, iar totul va fi vopsit, varuit, lustruit. In anii precedenti, DSJ Bacau izbutise sa inlocuiasca vechea tâmplarie metalica cu geamuri termopan, sa schimbe sistemul de iluminat si sa achizitioneze aparatura noua. Schimbarea suprafetei de alergat este, de departe, mult mai costisitoare.


In paralel, la Sala Sporturilor se renoveaza zona vestiarelor, ceea ce va dura doar o saptamâna. O mare schimbare s-ar putea petrece in noiembrie: “A fost aprobat proiectul pentru inlocuirea dusumelei cu un nou parchet. Noi mai dorim sa translam putin terenul, sacrificând doua maximum doua rânduri de tribune. Asta pentru a muta bancile de rezerve in partea cealalta, departe de spectatori. Avem in proiect si o tabela de marcaj noua, care sa atârne in mijloc, ca sa poata fi vazuta din ambele parti. Daca vor veni banii, ne vom apuca de treaba. Stim ca vom provoca neplaceri echipelor de la Stiinta, pentru o luna sau o luna si jumatate, dar un asemenea prilej nu va putea fi ratat”, ne-a declarat directorul Salii Sporturilor, ing. Nicolae Paraschiv.

CAMPIONATUL JUDETEAN DE TABLE

0 Comentarii
Esti iubitor al jocului cu zaruri?

Vino in Arena Mall pana vineri 18 septembrie, ora 15.00, la biroul Management, etaj II. Inscrierea este gratuita!

14 septembrie 2009

Un film bun: Surrogates

0 Comentarii
Surrogates il are actor principal, pe unul dintre cei mai bun actor din filmele de actiune Bruce Willis.Impreuna cu el vor juca actori ca:James Francis, Michael O'Toole.Surrogates este un film de Actiune, SF, Thriller.Premiera lui, in Romania va fi peste 2 aluni, adica pe 27.11.2009.


În viitor, fiinţele umane trăiesc izolate, folosind roboţi înlocuitori (surogatele din titlu), cu un aspect asemănător dar îmbunătăţit în comparaţie cu originalul uman, pentru activităţile sociale. Când roboţii încep să fie distruşi printr-o metodă care duce şi la uciderea "operatorului" uman, un detectiv (Willis) ajunge să descopere o adevărată conspiraţie. Cum surogatul său are parte de aceeaşi soartă, bărbatul este obligat să-şi părăsească locuinţa pentru prima oară în ani de zile şi să pornească în lume pentru a-l descoperi pe criminal.


In curand, filmul veti putea descarca filmul de pe graficanti.


Ultimele modificari in privinta tezelor nationale

0 Comentarii
Momentan, nu s-a luat o decizie in privinta tezelor nationale, dar pana acum, avem in vedere urmatoarele prupuneri:


Tezele cu subiect unic vor fi inlocuite cu un examen de tipul testarilor internationale care va conta in proportie de 50% la admiterea la liceu, a declarat ministrul Educatiei.


"Sunt cateva idei privind modul in care vom organiza admiterea la liceu in urmatorii ani si pe care vrem sa le supunem dezbaterii publice. Ne gandim ca din anul scolar 2009-2010 sa tinem cont de notele pe care elevii, care au terminat acum clasa a VII-a, le-au obtinut la tezele unice, insa proportia care se va acorda acestor note va fi doar de 25%, iar 50% din nota va fi constituita de media de absolvire a gimnaziului iar pentru cele 25 de procente ramase din nota finala vom organiza o evaluare de tip PISA a competentelor.



Ne referim la evaluarea competentelor pentru care, in fiecare an, se va da un test care sa cuprinda intrebari de la mai multe discipline si corelari intre discipline", a spus Andronescu. De asemenea, din anul 2010 se va renunta la tezele nationale.


Ministrul a adaugat ca nu va reveni la admiterea organizata de licee pentru ca aceasta a fost cerinta unitatilor de prestigiu, care oricum prin admiterea computerizata isi selecteaza elevii cu medii uneori mai mari de 9.50.