31 mai 2011

Pentru moldoveni isteti!

0 Comentarii
Intra in programul GROW!
Elevii care termină clasa a X-a și a XI-a se pregătesc pentru alegerile de carieră vara aceasta în cadrul Grow – programul educațional inovativ desfășurat pe parcursul celor 4 ani de liceu la nivel național, singurul ce aduce studenți internaționali alături de liceeni în cadrul a 3 ediții pe an. Organizat de AIESEC și Școala de Valori programul Grow a ajuns deja la a 5-a ediție.

Liceenii din anii terminali se pot înscrie pentru ediția Grow 1.1&1.2 din 2011 pe www.growedu.ro începând cu data de 24 mai, dar nu mai târziu de 1 iulie. Participanții vor fi selectați pe baza motivației de a participa la program și în funcție de competențele de utilizare a limbii engleze.

Pot participa elevi din 13 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj Napoca, Constanța, Iași, Lugoj, Oradea, Pitești, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Timișoara. În fiecare oraș, echipa de organizatori locali stă la dispoziția elevilor interesați să se alature Grow sau să-și continue aventura începută în 2010.Cu o abordare specifică pentru fiecare an de liceu în parte, Grow oferă 4 ani de dezvoltare complementară prin educație non-formală. Pentru următorii participanți, organizatorii Grow propun câte 10 întâlniri sub forma unor ateliere de lucru interactive pe perioada a 6 săptămâni, susținute în limba engleză. Toate activitățile Grow se desfășoară într-un mediu tineresc care promovează interculturalitatea, voluntariatul și diversitatea. Pentru vara aceasta, temele explorate în Grow sunt: Grow 1.1 Grow 1.2Management de proiect – avansat Calea mea vocațională; Managementul oamenilor Oportunități în carieră; Negociere Antreprenoriatul – o altă alegere în viață; Relaționare Branding personal; Elemente de bază în leadership; CV-ul și interviul Dezvoltarea unei atitudini proactive; Managementul timpului – managementul priorităților„Cine sunt eu?” – Valori, misiune și viziune personale Valorile personale – rădăcina alegerilor în viață; Orientare în carieră, Atelier motivațional.

Eu nu as da cu piciorul, as gasi o formula sa ma bag !

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu