31 mai 2011

Politistii alaturi de copii de 1 iunie la Comanesti

0 Comentarii

Poliţiştii băcăuani marchează Ziua Internaţională a Copilului prin activităţi speciale, menite să-i apropie pe cei mici de POLIŢIE prin implicarea directă a acestora în activităţi comune cu poliţiştii.

Astfel, la iniţiativa Poliţiei de Proximitate a Oraşului Comăneşti şi a Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în colaborare cu Centrul Europe Direct şi unităţile de învăţământ din Comăneşti, în data de 1 Iunie 2011 începând cu ora 10.00, în oraşul Comăneşti se vor desfăşura manifestări dedicate ZILEI INTERNAŢIONALE A COPILULUI.
Aproximativ 400 de elevi îmbrăcaţi cu tricouri albe vor străbate oraşul Comăneşti înt-un MARŞ ÎMPOTRIVA VIOLENŢEI ÎN MEDIUL ŞCOLAR ŞI ÎN SOCIETATE. Elevii vor purta pancarde cu mesaje antiviolenţă şi vor distribui pliante realizate de ei iar poliţiştii vor împărţi celor prezenţi la manifestare aproximativ 3.000 de pliante cu recomandări preventive.
La ora 11.30, în Parcul Ghika din localitate, poliţiştii împreună cu adloescenţi şi preşcolari vor participa de o serie de activităţi cultural artistice dedicate Zilei Copilului cum ar fi spectacole de teatru, poezie, cîntece şi desene pe asfalt. La sfârşitul activităţilor toţi copiii vor primi din partea organizatorilor dulciuri şi baloane.
De asemenea, la nivelul întregului judeţ vor avea loc diferite activităţi educativ - preventive realizate de către poliţişti cu copii şi pentru copii, întrucât este esenţial ca tinerii să înţeleagă din primii ani de viaţă LOCUL şi ROLUL Poliţiei într-o societate democratică.
 Pentru aceasta este nevoie ca ei să cunoască activitatea Poliţiei, modul de organizare şi acţiune, pentru a percepe faptul că POLIŢIA acţionează PENTRU PROTECŢIA LOR.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu