31 martie 2012

Când stingi un bec, se aprinde o stea!

0 Comentarii
In fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituţii şi companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.
În acest an, pe 31 martie, între orele 20.30-21.30, o dată cu stingerea pentru o oră a luminilor exterioare sau interioare care nu sunt esenţiale funcţionării şi deconectarea echipamentelor electronice aflate în stand-by putem crea o punte către o schimbare pozitivă si profundă a modului nostru de a relaţiona cu mediul.
Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău susţine „Ora Pământului”.
Sâmbătă, 31 martie 2012, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău „Stinge lumina” în intervalul orar 20,30 – 21,30.
Jandarmii sunt sensibili la nevoile societăţii şi a cetăţenilor, propunându-şi să îşi aducă în acest sens contribuţia (nu numai la nivel instituţional ci şi personal) la refacerea ecosistemului şi implicit la protejarea mediului înconjurător, dovedind încă o dată că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om.
Astfel, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău salută iniţiativa organizării proiectului „Ora Pământului” şi se alătură astfel celor care doresc să ia parte la această amplă acţiune de protejare a mediului înconjurător, prin stingerea luminii sâmbătă 31 martie 2012, în intervalul orar 20.30-21.30 „lăsând Pământul să respire ” .
Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău nu este la primul proiect de acest fel, instituţia prin voluntarii ei participând şi în anii trecuţi la acţiuni de ecologizare (Proiectul LET S DO IT România) sau acţiuni de împădurire a unor zone .

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu