24 august 2016

Concertul pentru suflet 2016

0 Comentarii
Așa cum ne-a obișnuit, Mioara Iacob și Salonul de Piane ne invită și anul acesta la „Concertul pentru suflet”.  Spectacolul se desfășoară în aer liber în Parcul Catedralei începând cu  19:30  iar biletul de intrare sunt APLAUZELE!
Spectacolul se defășoară în Bacău de șapte ani. Anul acesta s-a ajuns la cea de-a VII-a ediție, al 30-lea spectacol. 
Programul serii de Miercuri: 
Începând de la ora 19:30
Ursitoare Tradiționale în aer liber, o încântare pentru cei mici și cei mari. Invitate sunt  actrițele Teatrului Bacovia, Florina Găzdaru și Daniela Vrînceanu 

20:00
Program muzical susținut de elevii și absolvenții Colegiului de Artă ,,George Apostu”, Palatul Copiilor, studenți, elevi ai altor școli și tineri talentați.

21:00 Invitatul special al serii: 100% Cello Quartet
Liviu Mera, Vanda Multhaler, Arnold Crișan, Alexandra Elefterescu Violonceliști ai Filarmonicii "Mihail Jora" Bacau și Filarmonicii din Brașov
Pe lângă aceste spectacole care ne vor încânta sufletele cu muzică pentru suflet, se mai pregătește încă o surpriză care va încânta publicul prezent,  dansatori de la Tango Social Club Bacau vor face reprezentații  pentru publicul prezent. 



Deoarece spectacolul pentru suflet a devenit tradiție în orașul Bacău, „Tabăra Păturică” va deveni și ea tradiție în scurt timp, experiența de anul trecut  a fost una extrordinară pentru copii, părinți și cei prezenți la eveniment, astfel s-a făcut posibil să  fie prezentă  și  anul acesta. Toți copii înscriși cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, sunt invitați să-și expună obiectele personale spre vânzare. Banii adunați vor fi donați sau îi pot păstra. 

Muzică bună, muzică de calitate, tinere talente care trebuie îndrumate și susținute, teatru, multă veselie și voie bună, vor umple Parcul Catedralei, Miercuri, 24 august de la ora 19:30. 


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu