25 august 2016

Orange 4G Fun Kit

0 Comentarii
Din data de 24 august și până pe 24 septembrie, clienţii care folosesc internetul de la Orange se pot bucura de conținutul preferat prin intermediul aplicației gratuite 4G Fun Kit. Aplicația le pune la dispoziție utilizatorilor trei categorii de conținut – Cărți audio, Filme și documentare, cea dedicată Selfie-urilor, precum și o secțiune de feedback.  Astfel, aceștia se vor putea bucura de streaming, upload și download la viteze de până la 300 Mbps, iar traficul în aplicație este gratuit pentru clienții Orange.
În premieră, prin intermediul aplicației Orange 4G Fun Kit, utilizatorii vor avea posibilitatea să voteze, în cadrul unei secțiuni dedicate, zonele în care acoperirea 4G să fie extinsă cu prioritate, contribuind astfel la îmbunătățirea experienței de utilizare a rețelei 4G cu cea mai mare acoperire la nivel național - 74% din populația totală a țării și 96,5% din populația urbană. În urma voturilor, Orange se angajează ca în perioada imediat următoare să extindă rețeaua 4G în cele mai votate 20 de județe.
Aplicația 4G Fun Kit include o selecție variată de cărți audio de la editurile Humanitas, Act și  Politon, documentare Discovery, rețete de la TV Paprika,  pastile umoristice din arhiva TVR și emisiuni despre sportivi, Mini-Replay,  plus cele mai bune momente de la X-Factor. De asemenea, aplicația le oferă clienților posibilitatea de a încărca instant cele mai simpatice selfie-uri de vacanță, pe care le pot împărtăși apoi cu prietenii.  La fiecare secțiune, clienții au opțiunea de a-și împărtăși opinia despre experienţa avută în aplicaţie și să primească 500 MB trafic de net. Bonusul este primit și de clienții care votează în secțiunea „Extinde acoperirea 4G” din aplicație și dau share acesteia pe rețelele sociale. 
Aplicația 4G Fun Kit se adresează tuturor clienților Orange care folosesc serviciile de internet mobil, atât abonați, cât și utilizatori de cartele reîncărcabile. Poate fi descărcată din Play Store, App Store și, în curând, din Windows Store, și se poate instala pe smartphone-uri cu sistem de operare Android, iOS și Windows 10.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu