21 septembrie 2016

Conferinta PATLIB 2017

0 Comentarii
In perioada 3 – 4 mai 2017, in Munchen va avea loc Conferinta PATLIB 2017 ce va fi organizata de catre Oficiul European de Brevete.
Aceasta Conferinta reuneste in fiecare an personalitati marcante ale instituţiilor naţionale şi internaţionale ce au ca obiect de activitate Protecţia Proprietaţii Intelectuale, cu precadere Protectia Proprietatii Industriale, alaturi de reprezentanţi ai centrelor teritoriale din Europa.
Organizat de Oficiul European de Brevete (EPO), congresul  ofera o posibilitate excelenta delegatiilor din centrele regionale de promovare a proprietatii intelectuale, din tarile membre ale Conventiei Brevetului European, sa faca schimb de experienţa.
In cooperare cu oficiile naţionale de brevete ale statelor membre, EPO sprijina o reţea de centre de informare (“Centrele Europene PatLib”) in toata Europa, care au evoluat de la o grupare de brevetoteci nationale distribuite pe scara larga in statele membre.
Centrele PatLib sunt situate in divese institutii cum ar fi Camerele de Comert, Industrie si Agricultura, organizatii non-guvernamentale, institute de cercetare, biblioteci, universitati, etc. In fiecare an, incepand din 1990, Oficiul European de Brevete organizeaza Congresul Centrelor Europene PatLib, cu scopul de a crea o legatura stransa intre cele 38 de state membre.
Conform organizatorilor, scopul editiei este de a impartasi si discutarea experientelor cu privire la initiativele si proiectele implementate cu succes in centrele europene, in instituţiile gazda. La sesiunile congresului din 2016 organizat in Finlanda, la Helsinki, au participat aproximativ 285 de specialisti in domeniul PI si examinatori de brevete din oficiile nationale ale statelor membre ale EPO, avand posibilitatea de a se familiariza cu cele mai remarcabile realizari din domeniu.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu