19 septembrie 2016

DECATHLON IMF in scaun cu rotile

0 Comentarii
În perioada 22-23 august 2016, la Cracovia în Polonia, s-a desfășurat competiția sportivă Decathlonul IMF- ediția a 56-a, organizată de Integrative Meetings of Friends, asociație europeană ce promovează integrarea prin sport a persoanelor cu nevoi speciale.
Noutatea în acest an a fost că, persoanele in fotoliu rulant au putut sa se înscrie și să participe. La competiția din acest an au participat 15 echipe reprezentând Austria, Cehia, Polonia, România, Ucraina și Ungaria.
România a fost reprezentata de trei echipe din Bacău, formate din 19 beneficiari din centrele rezidentiale pentru adulti astfel: echipa 1 ( CRRN Răcăciuni ), echipa 2 ( CSCPHN Filipești ) și echipa 3 ( CRRN Darmanesti, CRRN Pietricica, CRRPH Ungureni ), aceștia au fost însoțiți de 9 specialiști/ instructori de ergoterapie .
Probele la care au participat au fost : alergare 50 m și 200 m plat, aruncarea mingii de oină, săritura în înălțime, aruncarea greutății, săritura în lungime cu elan, aruncarea mingii la coșul de baschet, boccia, șutul la poartă și golf.
Palmaresul :
Echipa 1 ( CRRN Răcăciuni ) - Lepedat Eszter - a obținut medalia de argint la individual, iar Benescu Gabriel- medalia de bronz;
Pe echipe, echipa CRRN Răcăciuni a fost declarată campioana ediției a 56-a a Decathlon- ului IMF.
Echipa 2 ( CSCPHN Filipesti ) - Chiriches Elena a obținut medalie de aur, iar Lucian Dan Cristian medalia de argint la categoria Super Campioni.
Echipa 3 ( CRRN Darmanesti, CRRN Pietricica, CRRPH Ungureni ) - Scuturici Marian – CRRPH Ungureni a ocupat locul II la punctaj general.
Toți participanții au fost recompensați și motivați prin medalii și diplome de participare, cupe, echipament sportiv.
Sponsorii care au sprijinit la procurarea echipamentelor și costurile deplasării sunt: Lions Club Moldova și Asociația ”Și totuși ca voi sunt” din Răcăciuni.
Au fost prezenți la întâlnirea de la CJ Bacău: dl. Sorin Brașoveanu, președintele CJ Bacău, dna director general al DGASPC Bacău Rodica Știucă, dna director general adjunct Daniela Tîțaru, patru membri marcanți ai Lions Club Moldova, coordonatorii și cele trei echipe de sportivi din Bacău care au reprezentat România la această competiție.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu