19 septembrie 2016

Donează o carte pentru copiii defavorizati la „Strada de C'Arte”

0 Comentarii
Poşta Română demarează campania „Dăruieşte o carte pentru cei mici!”, desfăşurată în cadrul celei de-a cincea ediţii a Festivalului „Strada de C'Arte”. În perioada 21 – 25 septembrie, operatorul naţional de servicii poştale va pune la dispoziţia donatorilor un ghişeu mobil, prin intermediul căruia să adune cărţi cu specific preşcolar pentru comunităţile defavorizate din România.
Campania „Dăruieşte o carte pentru cei mici!” este derulată de Poşta Română cu sprijinul asociaţiei OvidiuRo, care va direcţiona cărţile donate. Misiunea acestei asociaţii este ca fiecare copil să beneficieze de educaţie preşcolară şi să devină, astfel, un membru activ al societăţii. Participanţii la Festivalul organizat de Biblioteca Centrală Universitară (BCU) „Carol I” vor primi din partea Poştei Române şi o carte poştală cu TP (timbru pretipărit), pe care o vor putea trimite gratuit către orice destinaţie din România.
La acelaşi ghişeu mobil, amplasat în faţa BCU, Poşta Română va asigura şi servicii Prioripost dedicate evenimentului, la un tarif redus. Astfel, coletele de până la 2 kilograme, constând în cărţi, vor fi ambalate cu hârtie specială pretipărită şi vor fi expediate direct la destinaţia aleasă, la un tarif de 10 lei/colet, faţă de tariful standard de 14,90 lei/colet.
Ediţia din acest an a Festivalului „Strada de C'Arte”, de pe Calea Victoriei 88, va oferi accesul gratuit al publicului la evenimente culturale, lansări de carte ale unor autori consacraţi, proiecţii de film artistic şi documentar, ateliere dedicate copiilor, lecturi publice şi concerte. Evenimentul va avea şi un târg de carte la care vor participa cele mai reprezentative edituri din România.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu