19 septembrie 2016

Lansare centru Wella in Bacau

0 Comentarii
Reprezentata UNICEF in Romania, in parteneriat cu Consiliul Judetean Bacau - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Drepturilor Copilului Bacau, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bacau si Wella Professionals vor inaugura joi, 22 septembrie 2016, Atelierul de Formare „Invat, stiu, pot” destinat tinerilor vulnerabili din judetul Bacau.  
La eveniment vor participa: dl.Sorin Brasoveanu, Presedintele Consiliului Judetean Bacau, dl.Sorin Birladeanu, Directorul DGASPC Bacau, dl.Eduard Petrescu, Coordonator Programe UNICEF in Romania, reprezentanti ai autoritatilor judetene, adolescentii beneficiari ai programului, profesionisti de la nivel local care lucreaza cu copii si adolescenti, membrii ai echipei UNICEF si jurnalisti.    
Acesta actiune are loc in cadrul parteneriatului dezvoltat intre Wella Professionals si UNICEF cu scopul de a le oferi adolescentilor vulnerabili sansa la un viitor mai bun prin investitia in dezvoltarea abilitatilor de viata independenta, formare profesionala si mentorat. Aceasta initiativa reprezinta un exemplu excelent de implicare sociala si parteneriat public – privat, orientat catre a oferi sanse egale tuturor copiilor din Romania. In cadrul acestei initiative, 22 de adolescenti vulnerabili (baieti si fete) din sistemul public de protectie sociala sau provenind din familii vulnerabile vor beneficia anual de formare profesionala si mentorat. 
Tot, joi 22 septembrie 2016, dna.Andreea Marin, Ambasador National pentru UNICEF in Romania, va vizita Scoala Gimnaziala Asau, comuna Asau, judetul Bacau. Scoala face parte din proiectul model UNICEF “Servicii comunitare pentru copii”

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu