25 octombrie 2016

Jandarmi bacauani in actiune

0 Comentarii
Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C.  FORESTA SUCEAVA  – F.C. STEAUA BUCUREŞTI

            Joi, 27 octombrie 2016, începând cu ora 21.30, pe stadionul de fotbal „Areni” din municipiul Suceava va avea loc partida de fotbal dintre echipele F.C. FORESTA SUCEAVA  – F.C. STEAUA BUCUREŞTI.
         Măsurile specifice de securitate şi protecţie a participanţilor la această partidă de fotbal vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cooperare cu alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne cu atribuţii în domeniu (poliţie, situaţii de urgenţă etc.).
            Premergător şi pe timpul desfăşurării acestui meci, jandarmii vor desfăşura activităţi specifice de prevenire a violenţei cu ocazia jocurilor şi competiţiilor sportive.
            Pentru buna desfăşurare a acestor partide de fotbal cetăţenii trebuie sã respecte mãsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul bazei sportive. De asemenea, având în vedere condiţiile meteo nefavorabile recomandăm suporterilor să vină echipaţi cu pelerine de ploaie deoarece nu li se va permite accesul în stadion cu umbrele.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00 doar pe bază de bilete, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu