26 octombrie 2016

Tineriada 2016

0 Comentarii
Asociaţia Liga Studenţească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău  desfășoară în perioada 24-29 octombrie festivalul tuturor tinerilor din Bacău.  Tineriada 2016, ediția a IV-a are ca scop să unească şi să implice tinerii într-un număr cât mai mare de manifestări.
Activitățile proiectului încep luni, 24 octombrie şi se vor încheia pe data de 29 octombrie 2016. Tineriada promite a oferi o săptămână plină de surprize şi activităţi plăcute şi utile. Cei curioşi vor putea participa la: concursuri de poezie, campania „Fumează un măr!”, campanie de ecologizare, training-uri, workshop-uri, dezbateri, campanii de informare, cross, karaoke și multe altele. Porţile sunt deschise pentru toţi cei dornici şi entuziaști.
Tineriada urmăreşte revitalizarea spiritului tinerilor băcăuani, prin implicarea acestora în diverse activităţi de voluntariat. Acest proiect încurajează şi promovează activităţile sportive, stimulează interesul tinerilor pentru domeniul cercetării şi încurajează ecologizarea unei zone importante ale Municipiul Bacău.
Acest proiect este despre tineri şi pentru tineri, care va oferi beneficii nu numai instituţiilor implicate, dar şi participanţilor. La eveniment este aşteptat un număr mare de studenţi şi liceeni. Sperăm să fie o săptămână activă, de succes  şi să se păstreze spiritul tânărului băcăuan.
Deschiderea evenimentului va avea loc luni 24 octombrie, la ora 10:00,  în Campusurile Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău și la ora 13:00 în Municipiul Bacău, într-un mod mai inedit și puțin întâlnit, acesta va rămane o surpriză până la data și ora stabilită. Toţi tinerii curajoşi și energici, care vor să se implice, sunt aşteptaţi să participe la manifestări.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu