24 noiembrie 2016

Conferintele BookLand Evolution

0 Comentarii
Joi, 24 noiembrie 2016, continuă în Bacău seria de toamnă-iarnă a Conferințelor BookLand Evolution (ediția a 3a), cel mai amplu proiect socio-cultural, care oferă liceenilor și studenților o oportunitate inedită de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiențe personale și interacțiune directă cu personalități marcante din România.
Tinerii cu vârste între 14-24 ani sunt așteptați să își cunoască modelele, care îi vor încuraja și motiva prin exemplu personal să facă alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i așteaptă, dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația. Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 14:30 – 16:30, la Consiliul Județean - Sala de ședințe.

În a doua zi a Conferințelor, invitații speciali sunt: Val Mănescu – Scriitor, Victor-Cătălin Toma – Președinte Asociația pentru Dezvoltare Activă, Dragoş-Cristian Fînaru - Learning Engineer, Trainer & Facilitator la EVOLUTIV Consultants Network.
"M-a încântat invitaţia de a vorbi în faţa tinerilor despre experienţele mele, într-un interesant şi generos proiect care-şi propune, pe de o parte, să faciliteze noilor generaţii contactul cu poveştile de viaţă ale unor oameni a căror reuşită în diferite domenii de activitate constituie exemple practice pentru diversitatea modalităţilor de abordare a realităţii. În acelaşi timp, BookLand Evolution inspiră, insuflă curaj şi motivează tinerii să facă alegerile potrivite în viaţă, şi, foarte important, promovează mirabila pasiune pentru lectură, reitinerează îndemnul la accesarea şi diseminarea cunoştintelor, facilitând, totodată, schimbul de idei prin intermediul discursurilor şi al dialogului nemijlocit", consideră Val Mănescu.
"Întotdeauna am crezut cu tărie că de fiecare dată când mi s-a zis că tinerii sunt viitorul, mi s-a spus doar o parte din adevăr. Da, tinerii sunt viitorul, dar mai important, tinerii sunt prezentul, iar asta este ceea ce vreau de fiecare dată să demonstrez", spune Victor-Cătălin Toma.
După sesiunea de primăvară-vară, Caravana Conferințelor BookLand Evolution se deplasează până pe 30 noiembrie 2016 în 12 orașe din țară, poposind timp de o săptămână în fiecare. Peste 500,000 tineri sunt invitați să se auto-descopere și să își lărgească oportunitățile prin experiențele și ideile împărtășite de cei 400 profesioniști consacrați, care s-au alăturat BookLand Evolution anul acesta.

Participarea la conferințe este GRATUITĂ. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu