20 noiembrie 2016

Premiul pentru cea mai buna actrita al Festivalului International al Teatrului de Studio vine la Bacau

0 Comentarii
Eliza Noemi Judeu castiga Premiul pentru cea mai buna actrita in cadrul Festivalului Internaţional al Teatrului de Studio, Ediţia a XX‐a, ce a avut loc la Piteşti, în organizarea Teatrului “Al. Davila”.
Spectacolul „ICH BIN OFELIA” în regia lui Sorin Militaru a fost selecţionat să participe la Festivalul Internaţional al Teatrului de Studio, Ediţia a XX‐a, de la Piteşti, în organizarea Teatrului “Al. Davila”. Spectacolul a fost programat la scenă în ziua de marți, 15 noiembrie ora 18.00.
După câștigarea premiului pentru creație feminină la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului International al Recitalurilor Dramatice, si o participare la cea de XXII-a ediție a Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea, aceasta este o incredibila reușită a actriței Eliza Noemi Judeu și a Teatrului Municipal „Bacovia”.
Ich Bin Ofelia este o mostră de teorie teatrală, făcută însă cu maximă implicare şi sensibilitate, menită să descompună pârghiile unui text clasic pentru a le reasambla. Această piesă probează asumarea exemplară a unui rol, lipit asemeni măştii transparente ca un al doilea chip și tranşat aproape în multiple particule.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu