19 noiembrie 2016

Proba scrisă a concursului de încadrare directă sau reîncadrare a agentilor de politie

0 Comentarii
In data de 19 noiembrie, va avea loc proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau reîncadrare ca polițiști pentru locurile de agenți de poliție de ordine publică, rutieră și ajutori șefi de post.
Candidații trebuie să se prezinte la sediile la care se desfășoară proba scrisă a concursului începând cu ora 9.00, accesul în sălile de concurs fiind permis până la cel mult ora 09.45.
Proba scrisă se va desfășura la :
- Sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău din municipiul Bacău strada Alexei Tolstoi nr. 2
- Sediul Poliției Municipiului Bacău, din municipiul Bacău, strada Spiru Haret nr. 3
- Sediul Colegiului Național Pedagogic „Ștefan cel Mare ” din municipiul Bacău, strada Spiru Haret nr. 6
- Sediul Universității „Vasile Alecsandri” – Corp C, din municipiul Bacău, strada Spiru Haret nr 8, conform tabelului nominal postat pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău la secțiunea Carieră/ Posturi scoase la concurs: https://bc.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs
Candidaților care nu sunt prezenți la ora 09.45 în săli nu li se va mai permite accesul și vor fi declarați “neprezentat”, indiferent dacă se află sau nu incinta instituției unde se susține proba.
Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau pașaport.
În sală, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate și pix/stilou de culoare albastră. Nu se permit pixuri sau stilouri ce permit rescrierea.
Nu se admite accesul în sală cu materiale documentare, dicționare, notițe, însemnări sau alte mijloace de calcul ori comunicare.
Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului/candidaţilor în cauză.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu