17 noiembrie 2016

Un nou mall in Piatra Neamt

0 Comentarii
Cel mai așteptat centru comercial din nord-estul țării, Shopping City Piatra-Neamț, își va deschide porțile pe 1 decembrie.
Locuitorii din Piatra-Neamț vor avea parte de Sărbători cu oferte și promoții oferite de brandurile preferate sub același acoperiș
De Ziua Națională, locuitorii orașului Piatra-Neamț au un motiv în plus de sărbătoare, dezvoltatorul imobiliar NEPI anunțând deschiderea celui mai nou și modern mall din partea de nord-est a României, Shopping City Piatra-Neamț, în cadrul căruia hipermarketul Carrefour Piatra-Neamţ este magazinul ancoră. Vizitatorii sunt așteptați la marea inaugurare cu zeci de oferte speciale și promoții, precum și cu o serie de spectacole și evenimente speciale.
Situat pe Bulevardul Decebal 79, noul mall este construit pe un teren de 7 hectare și dispune de o suprafață închiriabilă de 28.000 metri pătrați. De asemenea, cei care vor să ajungă la cumpărături cu mașina au la dispoziție o parcare cu până la 1.000 de locuri, ce va oferi acces direct către zonele de divertisment cu cinema, terasă și food court, folosindu-se și de cele două sensuri giratorii, care vor fluidiza traficul în zonele Decebal și Bistriței.
Piatra-Neamț reprezintă, fără îndoială, unul dintre principalele puncte de atracție turistică din regiunea Moldovei, mai mult decât atât, este o zonă cu potențial, aflată în plină dezvoltare. Prin intermediul Shopping City Piatra-Neamț ne dorim să venim în întâmpinarea locuitorilor orașului, dar și a turiștilor, printr-un mix de branduri internaționale și locale care să le acopere toate nevoile în materie de shopping și servicii. Din acest motiv, zona de divertisment și terasa amenajată sunt elemente care vor diferenția centrul comercial de alte destinații din regiunea Moldovei”, a declarat Sebastian MahuAsset Manager în cadrul NEPI.
Shopping City Piatra-Neamț va aduce o ofertă completă de magazine, cu branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese. Astfel, pasionații de fashion vor regăsi aici unele dintre cele mai populare magazine: New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, TAKKO, Gatta, Jonny Joy, Neofashion sau Marelbo, urmând ca alte câteva destinații să fie deschis, în umătoarele trei luni, inclusiv magazinul H&M. Mai mult, împătimiții sportului vor găsi în magazinul multibrand Intersport o gamă largă de produse pentru activități fizice în aer liber sau în sălile de sport.
Sursa: www.http://stiri-neamt.ro/

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu