27 aprilie 2017

Gabriel ENE se aliniaza la startul Trofeului Serus

0 Comentarii
Campionul en-titre al clasei H3, Gabriel Laurentiu ENE, se va alinia la startul primei etape a Campionatului National de Viteza in Coasta la volanul aceluiasi automobil Honda Civic Type-R, alaturi de care pilotul bucurestean a reusit sa castige doua titluri consecutive de campion al clasei.
Dupa ce a beneficiat de o revizie completa in pauza competitionala, modelul Honda se prezinta in acest sezon cu o grafica noua, o parte a acesteia fiind dezvaluita fanilor inca de anul trecut in cadrul ultimei etape a campionatului.

“In primul rand sunt fericit ca masina este gata pentru prima etapa a campionatului deoarece am intarziat un pic cu pregatirile in acest an. Personal consider ca decizia de amanare a primei etape datorita conditiilor meteo nefavorabile a fost una corecta si federatia a venit in sprijinul sportivilor, asa cum este normal, modificand sistemul de intocmire al clasamentelor anuale unde se vor lua in calcul rezultatele de la N-1 etape. Astept cu interes lupta cu secundele pe traseele de concurs alaturi de colegii din campionat, dar in special lupta cu Andrei SANU cu care am reusit anul trecut sa oferim fanilor un duel plin de suspans la clasa rezervata automobilelor cu doua roti motrice. In final vreau sa multumesc tuturor celor care vin sa ne sustina de pe margine in ciuda conditiilor meteo, de multe ori destul de dificile, si sper sa le ofer si de aceasta data o evolutie la miimi de secunda alaturi de colegii mei din campionat.” declara Gabriel ENE inainte de plecarea spre Trofeul Serus.  


Trofeul Serus se va desfasura pe sectorul de drum cu o lungine de 4 kilometri, care face parte din DN1E Brasov Rasnov, avand o diferenta de atitudine intre start si sosire de 240m si o panta medie de 6%. Sambata, 29 aprilie, sunt programate 3 runde de recunoasteri si trei manse de antrenamente cronometrate, in urma carora se va stabili ordinea de start in concursul de a doua zi. Dimineata zilei de duminica, 30 aprilie, include inca doua runde de recunoasteri, urmate de doua manse de concurs programate sa inceapa la ora 13:00, respectiv ora 16:00. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu