23 aprilie 2017

Jandarmi bacauani in actiune

0 Comentarii
În perioada 14- 21.04.2017 , Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău a continuat
misiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și liniștii publice în zona de responsabilitate, în scopul creșterii gradului de siguranță a cetățenilor, prevenirii și combaterii faptelor antisociale.

Efectivele unității, independent sau în cooperare cu alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne cu atribuții în domeniu au acționat pentru prevenirea fenomenului infracțional în zone de interes operativ  pe raza județului Bacău, pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale și respectării legislației la regimul silvic, cinegetic și piscicol.
În urma executării acestor misiuni jandarmii din cadrul unității au constatat aproximativ 100 de fapte contravenționale, în special în domeniul ordinii și siguranței publice. Au fost sancționate cu avertismente și amenzi personae cu vârste cuprinse între 20 și 55 de ani, valoarea totală a amenzilor depășind suma de 20.000 de lei (tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice, cerșetorie, transport de material lemnos fără documente legale).
De asemenea, în perioda analizată au fost constatate 8 fapte cu caracter penal, jandarmii dispunând măsurile specific de înaintare a actelor de constatare precum și a altor elemente către organele de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale care se impun.


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu