4 mai 2017

Mandra floare....trandafir!

0 Comentarii
Pe data de 29 aprilie 2017 a avut loc FESTIVALUL NAȚIONAL DE FOLCLOR ,,MÂNDRĂ FLOARE... TRANDAFIR"care a fost organizat de Primăria Comunei RĂȘINARI,JUD.SIBIU,în parteneriat cu S.C.CĂRTICICA CU POVEȘTI S.R.L.
Putem spune cu mandrie ca -,,BANATUL E FRUNCEA,ARDEALUL E MINCEA,IAR MOLDOVA ȘI ȚARA ROMÂNEASCĂ SUNT SUFLETUL ȘI INIMA ".
COMUNA RĂȘINARI DIN JUDEȚUL SIBIU A AVUT MARELE PRIVILEGIU SĂ ÎNCUNUNEZE ACEST BUCHET DE PROMOVARE A TRADIȚIILOR ȘI OBICEIURILOR MILENARE MOȘTENITE DIN TATĂ ÎN FIU PE TOATE MELEAGURILE ROMÂNIEI .COMUNA RĂȘINARI DIN JUDEȚUL SIBIU REPREZINTĂ O ADEVĂRATĂ VATRĂ DE LOCUIRE UMANĂ,ÎNCĂ DIN TIMPURI STRĂVECHI,FIIND ÎN ACELAȘI TIMP ȘI UN ADEVĂRAT IZVOR DE ISTORIE,CULTURĂ ,CIVILIZAȚIE SPIRITUALITATE ȘI FOLCLOR AUTENTIC.
S-au intrecut pe scena reprezentanti din Oradea, Suceava, Bihor, Targu Jiu , Sibiu, Piatra Neamt, Bacau , etc. Bineinteles ca au ajuns si la Bacau premii frumoase obtinute de concurentii nostri MINEA PATRIKC, MINEA MARY, GHINEA NEDEIA , PAVEL BRANDUSA, CRINA BULAI .


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu