4 mai 2017

O jandarmerita bacauana a castigat medalia de argint

0 Comentarii
Plutonier Munteanu Ramona din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău a câstigat MEDALIA DE ARGINT la Campionatul de tenis de masă, faza finală organizată la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.


          Plutonier Munteanu Ramona a făcut parte și anul acesta din lotul reprezentativ al Jandarmeriei Române  participând la Campionatul de tenis de masă, faza finală organizată la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.
          Competiţia s-a desfăşurat în perioada 24-29 aprilie în municipiul Bistrița,județul Bistrița-Năsăud.                                                                                                                                   Întrecerea a reunit aproape 100 de sportivi - angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, (jandarmerie , politie , pompieri) din toată țara.                                                        Nu este prima participare a sportivei noastre, aceasta  obținând și în anii trecuți rezultate remarcabile: 2013 și 2015 locul III, 2014 și 2016 locul II.
       Conducerea unității  și colegii au felicitat-o pentru rezultatele obținute și i-au urat succes in activitatea viitoare.0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu