24 iunie 2017

Bacaul pedaleaza, danseaza si coloreaza!

0 Comentarii
C
Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Bacău, structură a Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA) vă invită duminică, 25 iunie, începând cu ora 16.00, să participaţi la evenimentul organizat cu ocazia marcării Zilei Internaţionale împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri, care va avea loc în Parcul Cancicov din municipiul Bacău.
Cu această ocazie, în data de 25 iunie 2017 începând cu orele 16.00 în Parcul Cancicov din municipiul Bacău va fi realizată a treia ediţie a evenimentului „Bacăul pedalează, dansează, colorează”, în cadrul căruia vor fi organizate concursuri de biciclete, role şi desene pe asfalt destinate copiilor, adolescenţilor şi tinerilor pe grupe de vârstă. Tuturor participanţilor la competiţiile sportive le vor fi înmânate diplome şi fructe din partea CPECA Bacău şi a partenerilor, evenimentul fiind unul prin care se doreşte promovarea unui stil de viaţă sănătos. De asemenea, vor avea loc sesiuni de informare adresate părinţilor participanţi la eveniment, iar voluntarii CPECA Bacău vor împărţi pliante şi flyere persoanelor care se vor afla în zona de agrement și vor coordona 2 ateliere DEMO în care participanții vor avea posibilitatea să vadă efectele consumului de alcool și de droguri cu ajutorul ochelarilor didactici care redau aceste efecte.
Pe toată durata evenimentului, echipa CPECA şi voluntarii antidrog vor interacţiona cu tinerii, părinţii şi bunicii prezenţi în parc, pe care îi aşteaptă la standul informativ pentru discuţii legate de problematica drogurilor.
Astfel de acţiuni se vor desfăşura în toată ţara, prin Centrele de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog teritoriale (CPECA), care vor organiza acest gen de activităţi, în parcurile şi pieţele centrale ale municipiilor reşedinţă de judeţ.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu