7 iunie 2017

Bucuria copilăriei trăită si în parohia Serbănesti

0 Comentarii
Din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, în contextul serbării Zilei Internaționale a Copilului, în Parohia Șerbănești, în perioada 29 mai – 1 iunie au avut loc mai multe activități dedicate celor mici menite să le aducă bucurie, voie bună și o atmosferă pozitivă
Copilaria e vârsta la care cea mai profundă bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilaria e o lume aparte, plină de lumină și armonie. Nu am uitat acest lucru şi ne-am străduit, aici în Parohia noastră, să facem în aşa fel încât copiii să simtă această zi ca o sărbătoare a lor.
Astfel, copii ai claselor a VII-a și a VIII-a au fost prezenți în biserica Pogorârea Sfântului Duh, unde li s-a prezentat aspecte legate de viața bisericii și au fost îndrumați și încurajați pentru perioada proximă de examen din viața lor.
Pentru ziua de 1 iunie, numeroși copii din parohie s-au putut bucura de activitățile organizate cu prilejul Zilei Copilului ce au avut loc într-un centru comercial important al Bacăului. După ce au fost aduși cu un microbuz, cei mai mici fiind însoțiți și de părinți, au luat parte, preț de aproape patru ore, la activități specifice evenimentului de excepție.
După un minunat recital al copiilor de la ,,Școala steluțelor”,  s-a organizat un atelier de pictură în care au fost executate desene cu tematici diferite.
Sărbătoarea a continuat cu o masă caldă, organizată pentru copii, cu cântece și jocuri ale copilăriei.
La final, copiilor le-au fost dăruite Diplome de merit, fiind totodată încurajați de preoții slujitori ai acestei parohii în a continua activitatea lor din cadrul bisericii și cu alte ocazii. Totodată, cei mici au primit daruri și iconițe care, alături de cuvintele de apreciere, au constituit încă un îndemn spre a păstra pe mai departe frumoasa colaborare între biserică și familie.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu