30 iunie 2017

Cinema la firul ierbii

0 Comentarii
Berăria Valhalla te invita la film. 
SHORT FILM FACTORY aduce filme cu intrare liberă în 30 de orașe

SHORT FILM FACTORY te invită la film. 
8 scurtmetraje premiate în cadrul festivalului Short to the Point (STTP)vor rula în 30 de spații alternative din tot atâtea orașe din țară, în ultima săptămână din luna iunie. 150 deminute de film, povești spectaculoase venite din toate colțurile lumii, continuă o tradiție de peste 8 ani de proiecții speciale, oferind publicului șansa unică de a urmări filme scurte mult-premiate, cu intrare liberă,chiar la el în oraș. Printre surprizele din această lună se numără o producție autohtonă și un titlu proaspătîntors de la Cannes.

Din cele 25 de filme premiate în decembrie 2016 în cadrul festivalului, au fost selectate pentru proiecție 8 cele mai bune producții. Printre ele se regăsește scurt metrajul Limbo, în regia lui Konstantina Kotzamani, film carea participat la Semaine de la Critique în cadrul festivalului de la Cannes (2017). O altă surpriză inclusă în programul lunii iunie este producția Românească The Lake, regizat de Ana Dascălu, distinsă în cadrul festivalului cu Premiul pentru cel mai bun tânăr regizor. Din distribuție fac parte Beatrice Rubica, Ada Gales,Teodora Colt, Smaranda Sirca, Ada Dumitru, Adela Mihai, Carla Teaha, Dan Zorila și Cezar Grumazescu.

Luna Iunie a anului 2017 marchează un număr record de locații în care se va desfasura evenimentul SHORTFILM FACTORY.
Cele 30 de orașe care vor găzdui proiecții sunt: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare,Botoșani, Bucureș#, Buzău, Câmpulung Moldovenesc, Câmpulung Muscel, Cluj-Napoca, Craiova, Deva,Drobeta-Turnu Severin, Hunedoara, Iași, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Piatra Neamț, Sibiu,Sighetu Marmației, Suceava, Târgoviste, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea, Vama Veche.

SHORT FILM FACTORY este un eveniment lunar dedicat cinefililor și celor care savurează ocazional cinema-ul.Proiecțiile de scurtmetraj sunt organizate de Short to the Point (International Short Film Festival) - o rețea internatonală de distribuție, difuzare și promovare a filmelor de scurtmetraj. În ultimii ani SHORT FILMFACTORY a reușit să creeze o punte de legătură intre filmmakeri, cinefili si spectatorii ocazionali.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu