10 iunie 2017

Doua noi magazine PROFI

0 Comentarii
Profi deschde joi alte doua magazine la Semlac si Bacau, iar vineri, ca partener oficial al nationalei de handbal feminin, va sustine echipa care, in prima mansa a barajului de calificare la Campionatul Mondial 2017, se va lupta la Oradea cu reprezentativa Austriei.

Fanii care ajung la meci isi vor putea testa maiestria aruncand la o poarta speciala, iar cine reuseste sa inscrie trei mingi castiga un tricou. La pauza, o poarta speciala va fi instalata in sala iar doritorii vor concura la faimoasa lovitura PROFI de 1000 de euro.
Marti, 6 iunie, unul din magazinele PROFI din localitate a gazduit o sesiune speciala de autografe si fotografii, moment cand sportivele noastre au fost intampinate si incurajate de suporterii veniti la fata locului.
PROFI iubeste sanatatea si promoveaza in randul clientilor si angajatilor sai un mod de viata sanatos, motiv pentru care, inca de anul trecut, a devenit partener oficial al nationalei de handbal feminin, echipa cu cea mai dinamica evolutie din sportul romanesc.
Magazinul inaugurat acum la Bacau este cel de al 15-a PROFI din localitate. El functioneaza pe str. Garii, nr.160, in format City. Suprafata sa totala este de 312 mp, din care suprafata de vanzari este de 213 mp.

Noul magazin in format Loco din Semlac, judetul Arad, este amplasat pe str. Principala, nr. 731A si dispune de o suprafata totala de 310 mp, din care sala de vanzari acopera 192 mp.

Cu magazine prezente in 308 localitati si o echipa de aproape 12.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu