1 iunie 2017

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bacău împreună cu Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău vor participa la activitătile dedicate Zilei Internationale a Copilului

0 Comentarii
In data de 1 iunie 2017,  începând cu ora 10, în Piaţa Tricolorului din municipiul Bacău, în cadrul unei activităţi comune cu alte instituții, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău  împreună cu Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău vor participa la activităţile organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului.
Jandarmii vor amenaja câteva standuri de prezentare  cu materialele specifice din dotarea acestora, folosite pe timpul  misiunilor de ordine şi siguranţă publică, paza obiectivelor, misiuni în mediul montan, misiuni de salvare etc.
De  asemenea un moment  important îl va constitui exerciţiul de dresaj cu câinii de serviciu  pregătit de colegii din grupa canină aparținând Grupării Mobile de Jandarmi.
Un alt moment de interes pentru copii îl va  constitui amenajarea unei tiroliene cu ajutorul căreia copii îşi vor exersa abilităţile de alpinişti.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu