10 iunie 2017

Jandarmi bacauani in actiune

0 Comentarii
Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău alături de celelalte structuri competente din cadrul M.A.I. va asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică cu prilejul organizării Zilei Porţilor Deschise, cu ocazia împlinirii a 105 de ani de la naşterea Eroului Căpitan Aviator Alexandru Şerbănescu.

              În ziua de sâmbătă, 10 iunie 2017, Gruparea de Jandarmi Mobilă “Alexandru cel Bun” Bacău va asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică premergător şi pe timpul desfăşurării manifestărilor publice dedicate împlinirii a 105 ani de la naşterea Eroului Căpitan Aviator Alexandru Şerbănescu.
Pentru buna desfăşurare a acestui eveniment vă informăm că vor fi luate şi o serie de măsuri de restricţionare a traficului rutier în zona străzilor Condorilor – Henri Coandă – Republicii, parcarea autoturismelor fiind permisă doar în locurile special amenajate în acest sens.
Accesul publicului în zona de desfăşurare a mitingului aerian se va face pe strada Henri Coandă şi Condorilor începând cu ora 08.00.
 Jandarmii din cadrul dispozitivelor vor asigura buna desfăşurare a
manifestărilor ocazionate de acest eveniment precum şi evitarea aglomerărilor de persoane în zona interioara limitei de acces.
               Cu ocazia desfăşurării acestui eveniment, JANDARMERIA recomandă participanţilor următoarele: 
        -  să respecte recomandările forţelor de ordine (jandarmi, poliţişti) şi să le solicite sprijinul în momentul apariţiei unor situaţii neprevăzute sau care necesită intervenţia acestora.
        - să acorde o atenţie deosebită modului de asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să nu aibă asupra lor bagaje voluminoase a căror deţinere nu se justifică la astfel de activităţi.  
        - activităţile stabilite trebuie să se desfăşoare în mod paşnic şi civilizat,   fără a pune în pericol ordinea şi liniştea publică, siguranţa persoanelor, integritatea corporală, proprietatea publică şi privată.
        - sunt interzise actele de încălcare a ordinii, siguranţei sau moralităţii publice,  a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, punerea în pericol a sănătăţii acestora.
        - să nu aibă asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru  acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.
        - să nu desfăşoare acţiuni de natură a împiedica desfăşurarea normală a acestor manifestări şi să nu incite la asemenea acţiuni prin viu grai, manifeste sau mijloace audio - vizuale.  
        - să nu participe la evenimente în stare de ebrietate, să nu consume şi să nu distribuie băuturi alcoolice sau droguri.
        -        - să nu lase copiii nesupravegheaţi.
        - să nu lase autoturismele proprietate personală descuiate şi să nu lase bunuri de orice fel în interiorul acestora.
                Tot în cadrul acestor activităţi jandarmii vor participa cu un stand de prezentare tehnicii din dotare şi a mijloacelor auto folosite în misiunile desfăşurate zilnic, iar pentru amuzamentul copiilor vor prezenta şi o tiroliană.  

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu