21 iunie 2017

Luiza Müller - noul director de Resurse Umane al Orange România

0 Comentarii
Orange Romania anunță numirea Luizei Müller în rolul de director de Resurse Umane al Orange România, începând cu 1 iulie 2017.
Luiza Müller preia responsabilitatile de la Ioana Marcu, care a decis să dea curs unei noi provocări profesionale. De-a lungul mandatului său la Orange, Ioana Marcu a avut un rol esenţial în coordonarea unor proiecte majore, ce au contribuit la cultivarea unui climat intern bazat pe încurajarea performanței, pe atragerea și pe menținerea de talente în companie.
Cu o experiență extinsă în domeniul financiar, Luiza s-a alăturat echipei Orange România în 1998 ca Senior Accountant și a evoluat în roluri precum Accountant Coordinator și Accounting Manager. De aproape 9 ani, Luiza ocupă funcția de Accounting & Tax Director și este membru în Comitetul Executiv al Orange România.
Luiza s-a ocupat de dezvoltarea strategiei și politicilor de contabilitate și taxe şi, în paralel, a coordonat numeroase proiecte transversale în organizație. Mai mult, Luiza Müller a deținut roluri-cheie în diferite procese majore, precum cel prin care Orange România s-a transformat în operator convergent. Inițiativele demarate au fost de asemenea complementare cu zona de HR, Luiza construind programe în cadrul departamentului Financiar pe zona de mentorat, dezvoltare personală și profesională, carieră profesională și activități de responsabilitate socială.
În noul rol, Luiza Müller va avea drept obiectiv elaborarea și implementarea strategiilor de resurse umane în cadrul Orange România, continuând rezultatele excepţionale ale echipei de resurse umane, recunoscute atât local, cât şi la nivel de Grup.
Orange România a primit certificarea Top Employer Europe 2017, fiind astfel recunoscute, pentru al cincilea an consecutiv, mediul de lucru excepţional şi posibilităţile de dezvoltare profesională pe care compania le oferă angajaţilor. Orange este singura companie de telecomunicații din România care a obținut acestă certificare din partea institutului independent Top Employer Institute.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu