30 iunie 2017

Orange se parteneriază cu Luc Besson pentru blockbuster-ul verii, Valerian si Orasul Celor o Mie de Planete

0 Comentarii
Orange anunță un nou parteneriat care asigură atât partea de investiții, pe zona de marketing, cât și pe zona de sponsorizare pentru lansarea mult așteptatului film a lui Luc Besson,  Valerian și Orașul Celor o Mie de Planete.
Noul parteneriat subliniază angajamentul Orange de a susține industria filmului, de la investiții și până la distribuție. Astfel, conținutul la cele mai înalte standarde, precum acest film, este o componentă esențială pentru a atinge acest obiectiv.
Fanii filmului Valerian din România vor avea șansa de a câștiga bilete la premiera de la Paris. Pentru a putea câștiga aceste premii, fanii vor fi invitați să accepte provocarea de a naviga la bordul navei spațiale Intruder. Cei care vor reuși să navigheze mai mult de 100.000 de km vor intra în tragerea la sorți pentru o excursie VIP pentru 2 persoane la Paris, la premiera filmului. Peroada de înscrieri este între 1 și 7 iulie.
Prin intermediul parteneriatului, fanii vor avea acces la conținut exclusiv, oferte și experiențe unice, incluzând
  • Premiere exclusive în 26 de orașe la nivel european unde Orange este prezent, oferind acces pentru peste 20.000 de clienți. Printre acestea se numără București, Cluj și Timișoara.
  • 100 de bilete VIP la Paris pentru premiera din Franța a filmului Valerian si Orașul celor o Mie de Planete
  • Conținut din culise și competiții dedicate disponibile pe OrangeSponsorsYou.com.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu