27 iunie 2017

Politisti bacauani in actiune

0 Comentarii
Peste 590 de abateri de la normele rutiere au fost constatate de polițiștii rutieri în cadrul acțiunilor desfășurate în județul Bacău, în perioada 23-25 iunie.
Acțiunile au avut ca scop creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea participanților la traficul rutier care nu respectă regulile de circulație pe drumurile publice.
În perioada 23-25 iunie polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier Bacău au acționat pe principalele artere rutiere ale județului pentru combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere.
Polițiștii rutieri au urmărit conștientizarea conducătorilor auto cu privire la pericolele la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație, în special nerespectarea regimului legal de viteză precum şi încălcarea regulilor la efectuarea manevrei de depăşire. De asemenea poliţiştii au avut în atenţie necesitatea adoptării unui comportament preventiv de către toți participanții la traficul rutier.
În cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii din teren au constatat 593 de abateri de la normele rutiere, aplicând tot atâtea sancțiuni contravenționale.
Astfel, s-au luat măsuri sancționare contravențională față de 292 de conducători auto depistați în timp ce conduceau autovehicule cu viteză mai mare decât limita prevăzută pentru sectorul de drum pe care se deplasau, iar față de 21 conducători auto care nu au respectat regulile la efectuarea manevrei de depăşire s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere.
În total, față de 56 de conducători auto s-a luat măsura reținerii permisului de conducere, iar în 11 cazuri s-a luat măsura retragerii certificatelor de înmatriculare.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu