10 iunie 2017

Raliul Moldovei Bacau 2017

0 Comentarii
Vineri, 9 iunie, incepand cu ora 12:30, in sala mare de conferinte a Consiliului Judetean Bacau, s-a desfasurat conferinta de presa premergatoare Raliului Moldovei Bacau, competitie programata sa se desfasoare in perioada 16-17 iunie. La conferinta de presa au participat dl.Silviu Pravăţ – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bacău, dl. Valentin Vieru – primarul interimar al Mun. Moineşti, dl.Câdă Ionică – primarul com.Măgireşti, dl.Răzvan Tudosă – primarul com.Zemeş şi Adrian Răspopa – preşedintele ACS Rally Spirit, organizatorul Raliului Moldovei Bacău.

„Ne bucuram ca aceasta competitie se desfasoara la noi in judet. Cred ca va fi un capital de imagine pozitiv pentru noi. Este un eveniment de anvergura mai ales ca anul acesta Bacaul este considerat Oras European al Sportului iar Raliul Moldovei Bacau este cel mai important eveniment din cadrul acesui program. Felicitari organizatorilor pentru ceea ce fac si mult succes tuturor concurentilor!” a declarat dl.Silviu Pravăţ – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bacău.

„Acest raliu inseamna pentru mun. Moinesti un eveniment de promovare, un eveniment care aduce o crestere a imaginii municipiului nostru la nivel natioal. Raliul Moldovei a ajuns la a saptea editie iar Moinestiul a fost mereu alaturi de organizatori. Strazile orasului se vor umple de standurile si materialele promotionale ale concurentilor iar acestia apreciaza probele speciale din apropierea orasului nostru. Din luna februarie a acestui an Moinestiul este declarat statiune turistica iar acesta intrecere face parte din calendarul de promovare a localitatii.” a spus dl. Valentin Vieru – primarul interimar al Mun. Moineşti.

„Inca de acum trei editii, comuna Magiresti este sustinatoarea Raliului Moldovei alaturi de celelalte autoritati locale. Vreau sa-i transmit felicitarile noastre organizatorului acestei etape si sa-i urez succes din punct de vedere sportiv, el fiind si concurent. Daca anul viitor lucrurile vor sta cel putin la fel ca anul acesta, sper sa putem sa sprijinim Raliul Moldovei Bacau cu un nou traseu in apropierea localitatii noastre.” a adaugat dl.Câdă Ionică – primarul com.Măgireşti

„Anul acesta ne-am propus sa fim niste gazde primitoare pentru toti concurentii. Ne bucuram foarte mult ca Raliul Moldovei Bacau ajunge si in preajma localitatii noastre, mai ales datorita amplasarii sale din punct de vedere geografic. Multa bafta tuturor concurentilor si sper ca toti sa ajunga la final fara probleme deosebite.” a mai spus si dl.Răzvan Tudosă – primarul com.Zemeş.

„Raliul Moldovei Bacau s-a pliat foarte bine pe celelalte doua mari proiecte aflate in desfasurare in orasul nostru, respectiv cel de Oraș European al Sportului 2017 si de Capitală a Tineretului din România. Am primit semnale pozitive din partea asociatiilor de tineret iar saptamana viitoare vom fi sprijiniti de aproximativ 400 de voluntari. Am tiparit peste 10.000 de exemplare o revista de 24 de pagini a Raliului Moldovei Bacau si le-am distribuit in toate comunitatile locale prin care trece competitia, astfel ca sper sa atragem cat mai multi spectatori. Aceasta contine stiri din Campionatul Mondial De Raliuri, Campionatul National de Raliuri, precum si toate informatiile referitoare la competitia organizata de noi si implicarea sociala a acestui eveniment.

Am demarat si un program de constientizare in trafic a tinerilor din liceele din Moinesti si Bacau, mai ales ca o mare parte din ei urmeaza sa intre in posesia permisului de conducere. Vreau sa fac din nou un apel la clementa bacauanilor pentru ca anul acesta superspeciala se va desfasura pe un circuit stradal iar aceasta proba va crea un usor disconfort in trafic pentru o perioada scurta de timp. Suntem singura competitie care va realiza o transmisie in direct de 6 ore de-a lungul acestor doua zile, acesta fiind un adevarat record pentru tara noastra. ” a precizat Adrian Răspopa – preşedintele ACS Rally Spirit, organizatorul Raliului Moldovei Bacău.

Ajuns la cea de-a saptea editie, Raliul Moldovei Bacau face parte anul acesta din Trofeul European de Raliuri (European Rally Trophy) și Trofeul Balcanic de Raliuri (Balkan Rally Trophy), campionate europene desfășurate sub egida Federației Internaținale a Automobilului (FIA), dar si din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Campionatul Național de Raliuri 2 Dunlop, Campionatul Național de Raliuri Istorice, competiții desfășurate sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

Raliului Moldovei Bacău 2017 este organizat de ACS Rally Spirit cu sprijinul Consiliul Județean Bacău, Consiliul Local şi Primăria Bacău, Consiliul Local Moinești, consiliile locale ale com.Zemeș și Măgirești, al sponsorului principal Audi, precum şi al partenerilor tehnici Cybernet, Auto Moto Invest, Selgros, Arena Mall, Hotel Decebal şi Adrimpex.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu