15 iunie 2017

Vacantă în sigurantă!

0 Comentarii
În anul școlar 2016 – 2017, Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău a executat misiuni specific pe linia menținerii unui climat de siguranță precum, prevenirii și combaterii faptelor antisociale, la instituțiile școlare de pe raza județului Bacău.
          Jandarmii au avut peste 200 de întâlniri cu elevii și cadrele didactice, în cadrul proiectelor Jandarmul- prietenul care la nevoie se cunoaște!, Școală în siguranță!, Adolescență fără violență!,  elevii primind sfaturi de la oamenii legii despre modalitățile de prevenire a violenței și a altor fapte contravenționale sau de natură penală,  fiind distribuite peste  7000 de pliante.
          Împreună cu specialiști din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bacău, Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Bacău au fost organizate și desfășurate activități comune, pe domeniile de activitate ale acestor instituții, respective organizații.

           Jandarmii au desfășurat peste 200 de acțiuni în zona instituțiilor de învățământ, în special pe linia prevenirii absenteismului elevilor.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu