21 iunie 2017

Vodafone Smart N8 si Vodafone Smart Tab N8 sunt disponibile în noua ofertă de terminale

0 Comentarii
Vodafone România introduce în ofertă Vodafone Smart N8 și Vodafone Smart Tab N8, cele mai recente terminale marcă proprie lansate de operator, care suportă conexiuni de date 4G și dispun de ultima versiune Android Nougat.
Vodafone Smart N8 este un smartphone cu design elegant, premiat în acest an la iF Design Award, una dintre cele mai celebre și prestigioase competiții de design. Vodafone Smart N8 are integrat un senzor de amprentă poziționat pe spatele telefonului pentru o securitate sporită, smartphone-ul oferind utilizatorului și posibilitatea de a realiza plăți prin intermediul NFC.
Totodată, noul smartphone încorporează elemente tehnologice performante, precum display-ul de 5”, memorie RAM de 1.5GB și cameră video principală de 13 MP. Vodafone Smart N8 este disponibil în două variante de culori, și anume Graphite și Gold.
Noua tabletă Vodafone Smart Tab N8 are memorie RAM de 2GB, precum și un display de 10,1”. Datorită ecranului generos, utilizatorii se vor putea bucura de streaming video de calitate, la viteze 4G. Mai mult, Vodafone Smart Tab N8 dispune de funcții de control parental al conținutului accesat, precum și de posibilitatea de a configura timpul de utilizare a tabletei de către minori.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu