13 iulie 2017

Fundatia Terre des hommes investeste în infrastructura din 45 de comunităti, din judetul Bacău

0 Comentarii
Scopul proiectului ,,Suport pentru infrastructura socială, de sănătate și educație în județul Bacău", este sprijinirea serviciilor sociale, de sănătate și educație prin implementarea de investiții în infrastructura din 45 de comunități, din județul Bacău, atât în construcții, cât și în logistică (de exemplu, dotări ale clădirilor existente, școli, cabinete medicale etc.) cu un impact semnificativ asupra calității vieții copiilor.
Viziunea de sprijin a Terre des hommes presupune o metodă de lucru etapizată, ce implică, în prima fază, consultarea mai multor grupuri de la nivelul comunităților: instituții de la nivel local, copii, părinți, profesori și membri ai comunității.
Consultările grupurilor țintă se vor desfășura în perioada iulie - decembrie 2017, iar în urma acestora vor fi stabilite prioritățile de investiții din fiecare comunitate. Ulterior, în a doua fază a proiectului, ce va demara la începutul anului 2018, vor fi începute procedurile pentru realizarea obiectivelor de investiții stabilite.
Proiectul are o durată de 24 de luni și este implementat prin bunăvoința Fundației Botnar.
,,Dincolo de investiții, ne dorim să aducem comunitățile împreună. Ne dorim să aflăm părerea copiilor, a părinților, a profesorilor, a reprezentanților instituțiilor locale, ai tuturor membrilor comunităților despre ceea ce cred ei că este important pentru comunitatea lor, astfel încât intervenția noastră să fie în concordanță cu nevoile comunităților. Nu putem face nimic singuri și doar împreună putem schimba lumea copiilor mai puțin norocoși.

Sperăm să putem transforma în realitate viziunea noastră despre o lume în care copiii pot crește demn, într-un mediu care-i protejează și care le răspunde nevoilor de dezvoltare." - Mara Matei, manager proiect, Bacău.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu