15 iulie 2017

Hai spune-mi cine, cine mai aniverseaza 600 de magazine?

0 Comentarii
In cateva saptamani, PROFI inaugureaza al 600-lea magazin, si pentru ca o aniversare atat de importanta merita marcata intr-un mod surprinzator, toti cei care vor trece pragul oricarui magazin, in perioada 17 iulie - 20 august 2017, vor putea lua parte la tombola verii, o activare cu totul altfel.
Nu degeaba se intituleaza “Promotia cu de toate”, pentru ca PROFI pune la bataie 600 de premii, care mai de care mai traznite: incepand de la un purcelus de lapte sau un ponei, pentru cei care au veleitati de fermier, un zbor cu balonul pentru iubitorii inaltimilor sau o excursie in Maramu pentru pasionatii de sarmale. Nu vor fi dezamagiti nici cei care viseaza la dulciuri, cand vor castiga greutatea lor in ciocolata si nici cei pentru care un Spa la Techirghiol este rasfatul suprem. Iar daca ii place cuiva sa fie mesterul casei, atunci un aparat de sudura este pus pe lista. Apropos, si un hamac. Si un arc. Si o roaba. Si un ficus. Si o masca de cerb. Si un pitic de gradina. Ca de asta este “Promotia cu de toate”!
Iar daca 599 de premii dintre care oricine poate sa isi aleaga nu sunt suficiente, PROFI pune la bataie si un Volkswagen Beetle. Cu siguranta nu se supara nimeni!
Nu este suficient loc aici sa povestim despre toate minunatiile din tombola, insa va canta Pepe despre ele. Tot in “Promotia cu de toate”.  Si pe TV si pe radio si pe online. De multe ori, acompaniat.
Astfel ca oricine-cine vrea sa sarbatoreasca alaturi de PROFI, este bine-venit in cele 600 de magazine, la scotocit printre premii traznite.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu