3 iulie 2017

Kaufland sprijină BIG BUILD

0 Comentarii
Ca urmare întârzierilor apărute în obținerea avizelor necesare și a schimbărilor legislative din ultimele luni, organizația Habitat for Humanity România este nevoită să amâne evenimentul. Acesta va fi reprogramat în cursul anului următor, perioada menţionată în descrierea evenimentului fiind pur orientativă. 

Kaufland sprijină BIG BUILD, cel mai mare eveniment de construcție accelerată şi voluntariat realizat vreodată în Europa. Împreună cu 800 de voluntari internaționali, din companiile româneşti şi personalităţi vom construi visul de o viaţă a 40 de familii cu venituri mici: acela de a le oferi copiilor lor un cămin primitor în care să crească. Familiile beneficiar vor munci alături de voluntari la ridicarea propriilor case.

Pe şantierul BIG BUILD, voluntarii Kaufland prind superputeri. În prima zi pe santier vor gasi doar fundaţiile, iar în ziua a 5-a vor oferi familiilor cheile propriilor case.

Tot ce trebuie să ştii e să baţi cuie. Iar daca nu ştii, specialiştii Habitat for Humanity România vor fi alături de tine şi te vor îndruma pas cu pas. Daca eşti disponibil în perioada 2-8 octombrie, hai să construim pe santierul Habitat for Humanity. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu