21 iulie 2017

Politisti bacauani in actiune

0 Comentarii
Polițiștii băcăuani au desfășurat activități suplimentare pentru creşterea gradului de siguranță pe drumurile publice din judeţ.
În data de 19 iulie, polițiștii din județul Bacău au acționat suplimentar față de dispozitivul curent pentru monitorizarea traficului şi creşterea gradului de siguranță pe drumurile publice.
Astfel, polițiștii rutieri au efectuat controale în trafic, pe raza mun. Bacău, precum şi în zona limitrofă, vizând depistarea şi sancţionarea abaterilor frecvent generatoare de accidente rutiere, disciplinarea pietonilor, modul în care sunt respectate normele privind acordarea priorităţii şi respectarea regimului legal de viteză.
În urma acestor activități polițiștii au constatat peste 100 de abateri la regimul rutier şi au aplicat 35 de sancţiuni contravenționale pietonilor şi 39 de sancţiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză valoarea totală a sancţiunilor fiind de 40.705 lei.
Ca măsură complementară, polițiștii au reţinut 6 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu