1 august 2017

Actiunile pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile

0 Comentarii
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (I.J.J) Bacău a organizat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit de produse accizabile, în municipiul Bacău. În urma acestor acţiuni  o importantă cantitate de țigări de contrabandă a fost depistată în Piaţa Centrală.

      Jandarmii din cadrul unității  pe timpul executarii unor actiunii specifice, pe linia prevenirii și combaterii  comerțului ilicit cu produse accizabile au depistat un bărbat ce deţinea şi oferea spre comercializare 20 de pachete de ţigarete de provenienţă străină, netimbrate.
      În urma legitimării acestuia jandarmii au constatat că era vorba de un bărbat în vârstă de 38 de ani cu domiciliul în municipiul Bacău, cunoscut ca având antecedente în domeniul comerțului cu acest tip de produse accizabile. În urma  controlului autoturismului  jandarmii au mai găsit  cantitatea de 150  de pachete  de ţigărete de provenienţă străină ,netimbrate.                                                                                                                                                             
    Actele întocmite de către jandarmi și cantitatea de 170 de pachete de țigarete au fost predate reprezentanţilor Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava .           

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu