22 august 2017

Concert Mihai Margineanu (Ardiles) in Bacau

0 Comentarii
Muzica si comedie intr-un singur show.
Dupa o absenta de 4 ani, celebrul MIHAI MARGINEANU revine in Bacau.
Vineri, pe 22 septembrie de la ora 19:00, WWW.BACAUEVENT.RO va invita la un nou show exploziv. MIHAI MARGINEANU va sustine un concert inedit, plin de farmec si haz pe terasa Green Park din Bacau. Asa cum ne-am obisnuit, hazliul si talentatul artist te va incanta cu un spectacol deosebit in care iti va fi imposibil sa stai jos! Vino sa canti si sa razi alaturi de unul dintre cei mai autentici si populari artisti romani la Green Park Bacau.
MIHAI MARGINEANU este unul dintre cei mai prolifici artisti autohtoni iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese fiind preluari ale unor cantece vechi de pahar, dar intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii.
MIHAI MARGINEANU este cunoscut cinefililior si din rolul lui "Ardiles" pe care-l joaca in cel mai iubit serial de comedie romanesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinti, serial unde asigura si coloana sonora.
Sunteti asteptati vineri, 22 septembrie intr-o oaza plina de verdeata cu gratarul incins, mustul dulce si inasprit, sa canti alaturi de MIHAI MARGINEANU "Ma iubeste femeile", "Zarita", "Gore din Chitila", "Jeana", "Aviatia" sau "Melci, scoici, raci, craci”.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu