2 august 2017

Conferinta de inchidere a proiectului ''Learning By Doing''

0 Comentarii
Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a obţinut, în anul 2014, aprobarea unei linii de finanţare din fonduri europene nerambursabile pentru proiectul „Learning By Doing” în cadrul Programului ERASMUS +.
Proiectul a fost implementat împreună cu cinci state partenere, respectiv Franţa, Italia, Turcia, Polonia şi Republica Moldova, având ca obiectiv general îmbunătăţirea procesului instructiv – educativ la nivelul instituţiilor de pregătire a personalului de penitenciare, iar produsele intelectuale vizate sunt două ghiduri de bune practici ce urmează a fi utilizate în formarea profesională, materiale cu caracter didactic, menite a facilita munca profesorilor, formatorilor şi instructorilor din sistemul penitenciar.
În acest context, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a găzduit în data de 28.07.2017 conferinţa de închidere în cadrul întâlnirii finale de management a proiectului ”LEARNING BY DOING”.
Statele partenere au prezentat Rapoartele finale de implementare precum şi execuţia bugetară.
În cadrul acestei conferinţe au fost lansate si cele două produse ale proiectului, respectiv ,,Ghidul de bune practici pentru pregătirea în domeniul intervenţiei profesionale” şi ,,Ghidul de bune practici pentru pregătirea în domeniul intervenţiei şi salvării în cazuri de urgenţă”.
Deşi acest proiect se încheie, rezultatele acestuia vor rămâne mărturie a bunei colaborări dintre parteneri şi a dorinţei de a crea un instrument care să lărgească orizonturile cunoaşterii şi să constituie o reală valoare pentru pregătirea personalului din sistemul penitenciar din Europa.
 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu