24 august 2017

Delegatie din Westfalia, in vizita la Consiliul Judetean Bacau

0 Comentarii
Conducerea Asociației Regionale de Fotbal și Atletism din landul Westfalia, Germania s-a aflat in data de 23 august 2017 în vizită la Consiliul Județean Bacău. Delegația a fost condusă de Gundolf Walaschewski, președintele Asociației, alături de care s-au aflat Manfred Schnieders, vicepreședinte, Oliver Topp, membru în Comitetul de Arbitri și Cristian Sava, președinte al Asociației Județene de Fotbal (A.J.F.) Bacău. Oficialii s-au întâlnit cu președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu iar discuțiile au vizat posibilitățile de implicare a autorităților în activitățile sportive de masă, în special promovarea fotbalului în rândul copiilor și tinerilor. 
    ”Delegația din Westfalia se află în această perioadă în Bacău ca urmare a parteneriatului încheiat cu A.J.F. Bacău. Colaborarea cu partenerii germani este de dată mai veche iar rezultatele obținute și suportul pe care ni l-au oferit au reprezentat un imbold de a face lucrurile mereu mai bine, de a realiza proiecte noi, de a ne implica mai mult în viața sportivă a comunităților băcăuane. O dovadă în acest sens este inițiativa ”AJF Mobil – mingea e în terenul tău”, proiect care, de altfel se derulează și cu finanțare din partea Consiliului Județean Bacău. Este un bun exemplu despre modul în care autoritățile publice au înțeles potențialul social al sportului, în general și s-au implicat în promovarea activităților fotbalistice, în rândul copiilor”, a subliniat Cristian Sava, președintele A.J.F. Bacău.
    Asociația Județeană de Fotbal Bacău are la această oră două proiecte în implementare, care se realizează cu sprijinul Consiliului Județean Bacău. Este vorba despre ”AJF Mobil – mingea e în terenul tău” și ”Prin fotbal, o șansă pentru toți!”. Fie că este vorba despre organizarea de competiții sportive pentru echipe de seniori și juniori sau despre dotarea cu echipament sportiv a școlilor din comunele județului, activitățile AJF acoperă o paletă largă iar principalii beneficiari sunt copiii, în special cei din mediul rural. ”A devenit o tradiție a Consiliului Județean Bacău sprijinirea sportului de masă. Încurajăm practicarea diverselor forme de sport și înțelegem să oferim suport instituțiilor care activează în domeniu. De la proiecte sportive finanțate prin Legea 350, până la parteneriate și asocieri cu ONG-uri din domeniu, Consiliul Județean se implică activ în promovarea sportului de masă”, a precizat Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean Bacău. 
    În continuarea vizitei delegația germană se va afla în comuna Sarata, unde la școala din localitate va asista la o competiție fotbalistică între copiii cu vârste între 8 și 12 ani, organizată în cadrul proiectului ”AJF Mobil – mingea e în terenul tău”.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu