9 august 2017

Festivalul educational ”Zilele Parcului Gherăiesti” - Editia IV

0 Comentarii
Pe 25, 26 și 27 august 2017, sunteti așteptati în parcul Gherăiești din Bacău să sărbătoriti împreună cu o diversitate de activități educaționale, culturale și sportive. 

Cea de-a patra ediție a Festivalului Educațional Zilele Parcului Gherăiești are ca slogan ”Culori în Parcul Gherăiești” fiind organizat de către Asociația pentru Dezvoltare Activă ADA sub umbrela Bacău - Capitala Tineretului din România. 

Evenimentul va începe în ziua de 25 august 2017 cu Marșul Voluntarilor Băcăuani, activitate prin care ne propunem să aducem împreună voluntarii și organizațiile din Bacău și să promovăm voluntariatul, tineretul, educația nonformală și un stil de viață sănătos. Odată ajunși în parc, la ora 18:30, va avea loc deschiderea oficială a Festivalului, urmând ca pe scena din parcul Gheăriești să aibă loc activități culturale.

În zilele de 26 și 27 august 2017, în parcul Gherăiești vor fi organizate activități educaționale (workshopuri de dezvoltare personală, creativitate, atelier handmade etc.) facilitate de organizații nonguvernamentale din Bacău, activități culturale ( concerte, dansuri, piese de teatru etc.) susținute de tineri băcăuani sau trupe locale, dar și activități (crossuri de alergat și pe bicicletă, workshopuri pentru un stil de viață sănătos, jocuri de familie etc.) și multe alte surprize.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu