13 septembrie 2017

Casa de Tranzit, un proiect finalizat!

0 Comentarii
Cu sprijinul nemijlocit al prietenilor și partenerilor din Olanda, Asociația Betania a reușit să finalizeze un nou proiect: Casa de Tranzit.
Lucrările de construcție au demarat încă din primăvara acestui an și s-au încheiat pe 31 august. Între timp, s-a lucrat constant în vederea dotării și utilării casei care de acum își poate primi beneficiarii.
Acest proiect de suflet este destinat familiilor care rămân fără locuință în urma unor evenimente precum incendii, catastrofe naturale, deces, pierderea locuinței.   Multe sesizări și solicitări în acest sens au fost   primite de-a lungul timpului de către Centrul de Consiliere, Informare și Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate. La aceste sesizări s-au adăugat cazurile sociale semnalate de mass media sau de către comunitatea locală.
Casa de Tranzit „Betania” vine în sprijinul familiilor aflate în dificultate oferind adăpost în regim de urgență pentru o perioadă de 3-6 luni, timp în care este evaluată situația socială a beneficiarilor și se iau măsuri pentru rezolvarea dificultăților și soluționarea problemelor familiilor beneficiare pe termen lung.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu