13 septembrie 2017

Net folosesti, Net primesti

0 Comentarii
Vodafone România continuă campania de succes „Net folosești, Net primești”, prin care utilizatorii cartelelor preplătite acumulează bonusuri de date în funcție de traficul realizat, precum și de apelurile efectuate și primite. De această dată, utilizatorii Cartelei Vodafone primesc și un bonus de date calculat în funcție de traficul propriu și de cel efectuat de un alt client înrolat de aceștia în campanie.
Persoanele înrolate deja în „Net folosești, Net primești” pot înscrie și un prieten în campanie trimițând numărul lui de telefon prin SMS gratuit la 2777 sau completându-l în formularul dedicat de pe www.vodafone.ro/cartela și din aplicaţia MyVodafone.
În campania „Net folosești, Net primești” poate fi înscrisă orice persoană, indiferent de tipul de serviciu pe care îl folosește - cartelă preplătită sau abonament. Pentru a beneficia de bonusurile de date din „Net folosești, Net primești”, persoana înscrisă trebuie să dețină o cartelă preplătită Vodafone, care să aibă activă o opțiune națională de minimum 5 euro.
Odată înscriși în campanie, utilizatorii vor primi un bonus de 30.000 MB. Ulterior, cei doi prieteni conectați în cadrul campaniei vor primi, la fiecare 14 zile, câte un bonus egal cu valoarea adunată a datelor consumate de amândoi, în limita a 30.000 MB la fiecare 28 de zile.
Spre exemplu, dacă un utilizator al Cartelei Vodafone consumă 2.000 MB în 14 zile, iar prietenul pe care l-a înrolat consumă 6.000 MB în 14 zile, fiecare dintre ei va primi câte 8.000 MB bonus după cele 14 zile.
Oferta de care beneficiază utilizatorii Cartelei Vodafone este susținută de o campanie de promovare construită în jurul mesajului „Net folosești, mai mult net primești!”, ce se desfășoară pe TV, radio, digital și outdoor. Publicul îi va regăsi în spoturile TV, în noi ipostaze amuzante, pe cântăreața Antonia și vloggerul BRomania.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu