13 septembrie 2017

Salonul Auto de toamnă 2017

0 Comentarii
Cybernet Auto Center organizează Auto Expo ediția de toamnă 2017.
Highlights: Noul Volkswagen Arteon – Dinamism și Design în varianta de top, Noul Audi Q5 – În fiecare zi ceva nou.

Cybernet Auto Center are deosebita plăcere de a vă invita să participați la Auto Expo, ediția de toamnă 2017, în perioada, 15-17 Septembrie, pentru a face cunoștință cu Noul Volkswagen Arteon, Noul Audi Q5, gama de Autovehicule Comerciale Volkswagen, Noul Crafter dar și multe alte modele ale concernului.

Noul Arteon
Accelerează pulsul de la prima privire.
Trezeşte pasiuni amplificate la fiecare nouă întâlnire: profilul aerodinamic al modelului Arteon se integrează cursiv în imaginea de ansamblu: geamurile laterale nu au rame, iar marginile curbate ale capotei motorului se continuă şi în planul profilului. Designul expresiv al părţii din spate a automobilului reprezintă încheierea perfectă iar cu linia de echipare Highline, exteriorul prezintă şi mai multe detalii pentru accentuarea caracterului său dinamic.
Noul Audi Q5

Curiozitatea te cheamă.


Nu lăsaţi nimic la voia întâmplării. Indiferent dacă este vorba despre confort, stil sau dinamică: Audi Q5 convinge din primul moment. Atât de impresionantă este apariţia sa, atât de puternic este motorul său, atât de inovative sunt tehnologiile sale și atât de diversificate posibilităţile pe care le oferă. În fiecare zi ceva nou - cu Audi Q5.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu