13 septembrie 2017

Seria evenimentelor cultural-duhovnicesti din Protopopiatul Moinesti continuă

0 Comentarii
”Zilele cultural-duhovnicești ale Protopopiatului Moinești”, organizate cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului și sub directa coordonare a părintelui protopop Costel Mareș, vor continua cu două evenimente de excepție.
Astfel, în data de 15 septembrie 2017, ora 17:30 la Biserica ”Sfântul Nicolae” din Poduri va avea loc conferința: ”COPII BUNI, COPII RĂI?”, susținută de părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului, județul Prahova. Conferința se dorește a fi un dialog pentru copiii ce tocmai au început școala și, de ce nu, și pentru părinții și bunicii prezenți, dascălii școlii de acasă.
Iar celălalt episod de amploare, va avea loc în data de 16 septembrie 2017, ora 18.00  la Centrul Cultural Lira din Moinești, și îl va avea ca invitat pe actorul, regizorul și publicistul Dan Puric, care va susține conferința “Mărturisindu-i pe Mărturisitori”, tema fiind aleasă și în contextul „Anului Comemorativ Justinian Patriarhul Și Al Apărătorilor Ortodoxiei În Timpul Comunismului, în Patriarhia Română”.
În cadrul acestor evenimente vor fi premiați copiii care au încheiat anul școlar precedent  cu media 10 la învățătură, de pe cuprinsul celor două cercuri pastorale ”Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” Poduri și ”Episcop Dionisie Climescu” Moinești.
Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu