11 noiembrie 2017

Spectacolul “FROZEN – REGATUL INGHETAT “

0 Comentarii
Spectacolul “FROZEN – REGATUL INGHETAT “ revine la Sala Palatului din Bucuresti pe data de  9 martie 2018  ora 18,30.

Art Theater du Soleil și echipa muzicalului   Frozen Regatul Inghetat va invita sa luati parte la un spectacol magic, cu personaje indragite si cunoscute atat de cei mari, cat si de cei mici.

După reprezentatiile de succes de la finalul anului 2016 din Bucuresti  (Sala Palatului ) si din anul 2017 in Iasi ( Sala Sporturilor ) ,Ploiesti (Casa de Cultura a Sindicatelor ) , Arad ( Sala Polivalenta ) , Oradea ( Casa de Cultura a Sindicatelor ) , Pitesti ( Casa de Cultura a Sindicatelor ) , Piatra Neamt  ( Sala Polivalenta ) si Suceava  ( Casa de Cultura a Sindicatelor ) revine   cu o noua  fata, cu invitati surpriza si o adevarata petrecere la palat.
Este un show grandios, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de... basm care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans,  Kristoff , Olaf ...
De ce ai vrea sa ratezi asa ceva? Va putem da o mie de motive pentru a fi alaturi de noi. Insa, pentru a va convinge ca intr-adevar trebuie sa fiti parte din noua  noastra poveste,  va spunem doar atat: va fi o lume de basm, din care nu veti mai vrea sa iesiti. Va fi magie , decoruri de basm , proiecții  3D, va fi cantec si dans. Va fi bucurie. Intr-un cuvant : copilarie! 

Tu cand ai fost ultima oara copil?
Sursa: www.eventim.ro
Pret bilet: intre 60-200 lei

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu