26 februarie 2018

Gruparea de Jandarmi Mobilă la datorie în weekend!

0 Comentarii

În ziua de 24 februarie 2018,  începând cu ora 14:00, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării partidei de fotbal dintre echipele F.C. BOTOŞANI –C.S. GAZ METAN MEDIAŞ, partidă programată în cadrul etapei cu numărul 26 a Ligii 1 Betano şi care se va desfăşura pe Stadionul Municipal de  fotbal  din  localitatea Botoşani.
Măsurile specifice de securitate şi protecţie a participanţilor la această partidă de fotbal vor fi asigurate de aproximativ 50 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău , în cooperare cu alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne cu atribuţii în domeniu (poliţie, situaţii de urgenţă etc.). 
În data de 22.02.2018, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, a avut loc în sistem video-conferinţă, şedinţa de organizare a acestei misiuni, la care au  participat reprezentanţii  forţelor implicate în asigurarea măsurilor de ordine publică specifice pentru buna desfăşurare a acestei partide – jandarmi, poliţie, situaţii de urgenţă, organizator, ambulanţă, societatea de pază şi protecţie etc.
Jandarmii din cadrul dispozitivelor vor asigura, prin măsuri specifice, prevenirea şi combaterea unor fapte care pot duce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea acestei partide, în zona imediată şi apropiată a locului de desfăşurare, şi la restabilirea ordinii publice în situaţia în care a fost tulburată.
 Accesul în stadion va fi permis începând cu ora 12:00.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu