22 februarie 2018

Live Concert VUNK Bacau

0 Comentarii
“Concerte Bacău - Fabrica de Evenimente®”, reeditează după o perioadă de 2 ani de zile un concert plin de surprize și plin de energie susținut de trupa VUNK la Teatrul de Vară "Radu Beligan" Bacău în 11 mai 2018 începând cu ora 19.30.

De peste 13 ani, Trupa Vunk este trupa premierelor în rockul românesc. Cel mai bun concert românesc, primul show multimedia, primul clip viu, primul afiș realizat exclusiv din gifuri, concertul indoor cu cea mai mare participare a unui public plătitor din România, primul concert filmat folosind tehnologia 360 – virtual reality, un turneu național acustic sau primul videoclip filmat live pe Facebook în februarie 2017 pentru piesa “ Camera ei. “. În plus Vunk este prima formație românească premiată pentru o campanie creativă de comunicare, “Orașul Minunilor”, la Gala PR Awards.

Show-uri spectaculoase, utilizarea celor mai noi inovații tehnologice și cântece ce aveau să fie pe primul loc în topurile radio de-a lungul multor săptămâni: “1000”, “Baladă pentru o minune”, “Lacrimi de coniac”, “Vreau o țară ca afară”, “Pleacă”, “Așa, și”, “Scapă-mă de ea” sau “Numai la doi”.

Pe 25 mai 2017, la Sala Polivalentă, Trupa Vunk a pus în scenă primul muzical, “Secretul tău”, unul dintre cele mai grandioase show-uri ale unui artist român. O poveste inspirată din lumea lui Jules Verne, o scenă într-un submarin pe fundul unui ocean, creaturi din alte lumi, costume sofisticate, coregrafii inedite și, pentru prima dată, un rol principal feminin. Tot atunci s-a lansat și cel de-al optulea album al formației, “Extrovertit.”
"Mereu suntem în căutarea fericirii. Unii o caută într-o altă persoană, alții în toată lumea. Unii o găsesc în pasiunea sau harul lor, alții zic că banii aduc fericirea. Mai mereu, când o găsim, încercăm să oprim timpul în loc. Într-o amintire, într-o poza, într-o poveste, într-un cântec.”
Membrii formaţiei: Cornel Ilie, Gabriel Maga, Daniel Ionut Onel, Nicu Sârghea.


Ofertă presale până în 11.04.2018:
VIP-69 lei
Standard-49 lei

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu