17 martie 2018

Televiziune gratuită si un videoproiector pentru experiente inedite alături de familie cu noua ofertă Orange Love

0 Comentarii
Orange lansează o nouă ofertă de servicii fixe şi mobile sub umbrela Love.
În perioada 15 martie – 30 aprilie, abonaţii Orange se pot bucura de noua ofertă Love care aduce divertisment pentru întreaga familie şi posibilitatea de a cumpăra în rate un videoproiector portabil Aiptek. Orange Love răsplăteşte clienţii care aleg pachetul de internet prin fibră optică de 1000 Mbps (de la 8 euro/lună) cu acces gratuit la cea mai mare gamă de posturi TV, prin pachetul Global TV. În plus, prin serviciul Orange TV Go alături de videoproiectorul portabil, clienţii se pot bucura de mobilitate crescută oriunde s-ar afla.
De asemenea, clienții care optează pentru pachetele de servicii convergente Love primesc de două ori mai mult internet mobil față de traficul inclus în abonamentul lor. Familiile care au deja două sau mai multe abonamente Orange de voce primesc odată cu pachetele Orange Love încă 50GB internet mobil pentru divertisment pe toate dispozitivele pentru toți membrii familiei.
Cu noua campanie Love, Orange lansează videoproiectorul portabil Aiptek. Acesta completează portofoliul de peste 75 de obiecte conectate care au scopul de a oferi clienţilor Orange acces la cele mai noi tehnologii şi experienţe.Videoproiectorul poate fi conectat cu uşurinţă prin Wi-Fi, USB sau Mini HDMI, iar utilizatorii pot urmări cu ajutorul acestuia poze şi videoclipuri de pe telefonul mobil. Dimensiunile reduse (85 x 85 x 17 mm) şi greutatea de doar 132 grame îl fac partenerul ideal pentru a urmări filmul îndrăgit alături de familie sau meciul preferat alături de prieteni direct din aplicaţia Orange TV Go.
Videoproiectorul Aiptek poate fi achiziţionat atât împreună cu un telefon Samsung Galaxy J5 (2017), cât şi separat, în rate de la 9 euro/lună cu abonamentul Orange Me 18.Oferta Love include într-un singur pachet toate serviciile fix-mobil la un preţ avantajos, pe o singură factură și cu un singur punct de contact.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu