8 aprilie 2018

Comertul cu produse specifice sarbatorilor pascale, in atentia politistilor

0 Comentarii
Premergător sărbătorilor pascale de rit ortodox, în cadrul acțiunilor pe care Inspectoratului de Poliție Județean Bacău le desfășoară pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul comerțului cu produse alimentare, polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și pentru garantarea siguranței alimentare a populației.
Acțiunea desfășurată de polițiști a vizat prevenirea și combaterea ilegalităţilor ce se comit cu ocazia comercializării de carne şi a produselor din carne. Au fost efectuate controale la 32 de unităţi economice.
În urma activităților desfășurate la data de 5 aprilie, polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, din care 10 în baza Legii 12/ 1990 şi 9 în baza O.U.G. 28 /1999.
Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 87.500 de lei.
De asemenea, a fost confiscată suma de 5.375 lei, din care 497 lei reprezentând contravaloarea a 29 kg. carne, iar 4.878 reprezentând contravaloare carne comercializată și neevidențiată în casa de marcat electronică fiscală.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu